Ελλάδα - Ρουμανία από την πλευρά του bet-planet.gr

Ελλάδα - Ρουμανία.. Το Καραϊσκάκη παίρνει φωτιά!!!
 Σπουδαίο παιχνίδι στο στάδιο Καραϊσκάκη την Παρασκευή στις 21:45, το πρώτο μεταξύ των δύο αντιπάλων. Ακολουθεί η καθοριστική ρεβάνς στο Βουκουρέστι την Τρίτη.

 ΕΛΛΑΔΑ: Δυστυχώς η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014, αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου πίσω από τη Βοσνία. Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, οι Βόσνιοι κατέκτησαν απόλυτα δίκαια την πρωτιά, αφού απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο με πάρα πολλά γκολ στα προκριματικά. Η τύχη ωστόσο χαμογέλασε και πάλι στην Εθνική και η κλήρωση της έφερε ένα βατό αντίπαλο, την Ρουμανία, αποφεύγοντας τα μεγαθήρια.
Στα δύσκολα παιχνίδια του ομίλου, αυτά με τη Βοσνία, η Εθνική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας και ηττήθηκε εύκολα με 3-1 εκτός.
Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Καραϊσκάκη,κρατώντας το μηδέν σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις! Άλλωστε είναι γνωστή σε όλους μας η εμμονή του κόουτς Φερνάντο Σάντος στον αμυντικό τομέα.
Αξιοσημείωτο τα 8 Νο Goal στις 10 αναμετρήσεις των προκριματικών.
 ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η Ρουμανία προσπάθησε σκληρά για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου με 19 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Ουγγαρία με 17 και την Τουρκία με 16. Στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια του ομίλου έχασε 4-0 στην Ολλανδία, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ουγγαρία και νίκησε 0-1 την Τουρκία. 
Ομάδα συνόλου χωρίς τον παίχτη-αστέρα η Ρουμανία, όπως και η Εθνική μας άλλωστε. Σημαντικοί παίχτες για την ομάδα του κόουτς Πιτούρκα ο επιθετικός Μαρικά (Χετάφε) με 5 γκολ και ο μέσος Τόρχε (Εσπανιόλ) με 3 γκολ, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και οΛαζάρ του ΠΑΟΚ.
Έφεση και για την ομάδα της Ρουμανίας στο μονόδρομο σκοράρισμα με 8 Νο Goal στις 10 αναμετρήσεις των προκριματικών. 
 ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρόκειται για παιχνίδι μπαράζ με επαναληπτικό σε λίγες μέρες. Η Ελλάδα, αν και φαβορί της αναμέτρησης, δεν θα ρισκάρει να ανοιχτεί και να δεχθεί κάποιο τέρμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο. Ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει και πάλι το σύνθημα γιανίκη με 1-0! Θα θελήσει να διαφυλάξει τα νώτα του και αν πετύχει κάποιο γκολ έχει καλώς.. αλλιώς και το 0-0 δεν θα τον στεναχωρήσει πολύ! Μην ξεχνάτε ότι και στα προηγούμενα μπαράζ με την Ουκρανία το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα ήταν 0-0 και με 0-1 στο Κίεβο η Εθνική μας προκρίθηκε. Τα παραπάνω στοιχεία αλλά και η έφεση στο No Goal των δύο ομάδων με οδηγούν στα παρακάτω πονταρίσματα:
Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου: Ισοπαλία με απόδοση 1,93 στο Stoiximan. 
Σύνολο τερμάτων: 0-1 Goals με απόδοση 2,45 στο Stoiximan. 
Aκριβές σκορ: 0-0 με απόδοση 7,00 και 1-0 με απόδοση 5,85 στο Stoiximan.
Πηγή: http://www.bet-planet.gr 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com