Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Σεξ: Μόνο για παντρεμένους - ες.

0 σχόλια
Τρία είναι τα συναισθήματα που κάνουν τον έναν από τους δύο συζύγους να χάνουν την όρεξή τους για σεξ και τον άλλον που συνεχίζει να έχει την ίδια ακόρεστη για σεξ που είχε τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του να απορεί για το τι συμβαίνει.

Οπως αναφέρει το Faysbook.gr συνήθως τα συναισθήματα που είναι υπεύθυνα για την αποχή από το σεξ είναι τα εξής:
  • Θυμός
Ο ανέκφραστος θυμός, ο θυμός, δηλαδή που δεν εκφράζεται τη στιγμή που γίνεται αυτό που δυσαρεστεί τον/την σύζυγο μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο στην πορεία, όπως στην άρνηση για σεξ. Με αυτό τον τρόπο αυτός που είναι θυμωμένος προσπαθεί να τιμωρήσει τον σύντροφό του.
  • Δυσαρέσκεια
Η δυσαρέσκεια είναι διαβρωτική, εξαιρετικά καταστροφική και πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί απ΄τη στιγμή που θα τη νιώσεις. Συνήθως ο/η σύντροφος που νιώθει έντονη δυσαρέσεκεια τείνει να αποφεύγει το σεξ και αρνείται να εκπληρώσει οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία του συντρόφου του.
  • Δύναμη
Οταν κάποιο από τα μέλη του ζευγαριού νιώθει ότι δεν έχει φωνή, ότι είναι πιο αδύναμος μπορεί να χρησιμοποιήσει την άρνηση του σεξ για να κερδίσει λίγη δύναμη.

Πηγή
http://gr.news.yahoo.com

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here