Jaimie Alexander αποκαλυπτική στο κόκκινο χαλί

Το κόκκινο χαλί, είτε είναι των Oscar και λοιπών βραβείων, είτε είναι πρεμιέρας, φροντίζει πάντα να μας αποζημιώνει, όχι μόνο για τις λαμπερές και διάσημες παρουσίες, αλλά και για όλα αυτά που οι διάσημες κυρίες επιλέγουν να
φορέσουν, προκαλώντας θετικά αλλά και, αρκετές φορές, αρνητικά σχόλια!
Αναμφισβήτητα έχουμε δει άπειρες εμφανίσεις, καλές, κακές και υπέρ του δέοντως σέξι, στα όρια του προκλητικού και κιτς, αλλά η αλήθεια είναι ότι με αρκετή ευκολία αναδείξαμε τη συγκεκριμένη ως την πιο τολμηρή και αψυχολόγητη εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ!
Η διάσημη ηθοποιός Jaimie Alexander λοιπόν, έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Thor 2 στο Hollywood, και όπως όλοι προσέξαμε, έβ-γ-αλε κάτι και πήγε! Φορώντας ένα μακρύ μαύρο, μέχρι εδώ καλά, φόρεμα, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και φυσικά τα... βλέμματα των αντρών! Αν αναρωτιέστε γιατί, σας ενημερώνουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του φορέματος ήταν see through, καλύπτοντας ίσα ίσα τα επίμαχα σημεία, ή και όχι, ενώ ήταν ολοφάνερο ότι η ηθοποιός δεν φορούσε κανένα από τα εσώρουχα που φορούν συνήθως οι γυναίκες. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Με κάθε πλάνο της Jaimie από το... πλάι, τα εγκεφαλικά αυξάνονταν, για... ευνόητους λόγους!


Πηγή: http://www.queen.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com