Νέα ρεκόρ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Κοπεγχάγης για να σπάσει αρκετά ρεκόρ και να ισοφαρίσει άλλα…
Μηδενικό ήταν το κίνητρο για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Κοπεγχάγη, ωστόσο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήγε για το τρίποντο και
το πήρε επικρατώντας 2-0.
Ο Μόντριτς στο 25’ άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα» για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ρονάλντο στο τρίτο λεπτό της επανάληψης.
Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Μαδρίτης, έφτασε στα 20 γκολ στη φάση των ομίλων, κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου στο παρελθόν.
Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε το ένατό του τέρμα στη διοργάνωση και συγκεκριμένα στη φάση των ομίλων για να ξεπεράσει τους Ρουντ φαν Νίστελροϊ, Φίλιπο Ιντζάγκι, Ερνάν Κρέσπο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που είχαν οκτώ.
Τέλος, τα ρεκόρ σταματούν στο γεγονός ότι η Ρεάλ πέτυχε για 31ο συνεχόμενο παιχνίδι της διοργάνωσης γκολ, κάτι που κανένας σύλλογος δεν κατάφερε στο παρελθόν.  
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Βετόκελε, Γκίσλασον, Κλαουντεμίρ, Ντιλέινι, Τουτού, Γιόργκενσεν (8' Μπολάνιος, 78' Ρέμερ)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Νάτσο, Μαρσέλο, Μόντριτς (82' Καζεμίρο), Τσάμπι Αλόνσο (77' Ιγιαραμένδι), Μπέιλ, Ίσκο (67' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Μπενζεμά
Πηγή: http://www.onsports.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com