Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Δοκιμαστική κλήρωση για Εθνική ομάδα

0 σχόλια

Με Ουρουγουάη, Γκάνα και Ιαπωνία η Εθνική


Στη δοκιμαστική κλήρωση που διενήργησε η FIFA, η Εθνική Ελλάδος βρέθηκε στο 2ο όμιλο με αντιπάλους της Ουρουγουάη, την Γκάνα και την Ιαπωνία. Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι υπόλοιποι όμιλοι.
μερικές ημέρες πριν την κλήρωση (06/12, 18:00 ώρα Ελλάδος) για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, η FIFA διενήργησε μία δοκιμαστική κλήρωση.

Σε αυτήν, η Ελλάδα κληρώθηκε στο 2ο όμιλο με αντιπάλους την Ουρουγουάη, την Γκάνα και την Ιαπωνία.
Ένας όμιλος που μοιάζει αρκετά με εκείνον του 2010, όταν η Εθνική είχε αντιμετωπίσει την Αργεντινή, τη Νιγηρία και τη Νότιο Κορέα, ομάδες που ταιριάζουν αγωνιστικά σε Ουρουγουάη, Γκάνα και Ιαπωνία αντίστοιχα.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποιοι από τους άλλους ομίλους, με τον 1ο να χαρακτηρίζεται όμιλος-φωτιά, αφού κληρώθηκαν μαζί η Βραζιλία, το Μεξικό, η Αγγλία και η Γαλλία! Στον 7ο όμιλο έχουμε σύγκρουση Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού συνέπεσαν η Αργεντινή με την Πορτογαλία, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι, αυτό μεταξύ της Γερμανίας και της Ολλανδίας, προέκυψε στον 4ο όμιλο.
Πηγή: http://www.sport24.gr


ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here