ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ: Ημερομηνίες κυπέλου.


Το μυστήριο με την ημερομηνία διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ λύθηκε. Η αρμόδια επιτροπή όρισε τις ημερομηνίες ανάλογα με την πορεία των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Για την ακρίβεια με ανακοίνωση της τονίζει πως εάν οι ερυθρόλευκοι προκριθούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 16/4 και η ρεβάνς στις 22/4.

Σε αντίθετη περίπτωση ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 2/4 και ο επαναληπτικός στις 16/4.  Αυτό θα συμβεί διότι εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί στην επόμενη φάση τα παιχνίδια των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν οριστεί στις 1-2/4 και στις 8-9/4.Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ θα γίνουν στις 19/3 και στις 16/4.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώνεται ότι
σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League οι αγώνες για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη 16/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τρίτη 22/4/2014.
Σε περίπτωση μη πρόκρισης του Ολυμπιακού οι ημιτελικοί αγώνες ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη 2/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μ. Τετάρτη 16/4/2014".

Πηγή: http://www.sport24.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com