Σαββίδης VS Μαρινάκης

Ζουράρις: " Ο Ιβάν Σαββίδης ζητά 1 εκ ευρώ από τον Μαρινάκη"
Ο Κώστας Ζουράρις, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS FM 103.6 αποκαλύπτοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταθέσει αγωγή κατά του
Μαρινάκη, με την οποία του ζητάει 1 εκ. ευρώ.
Για τους πολιτικούς και την εμπλοκή τους με τις ομάδες: «Ο πρόεδρος της Μπάγιερν ήταν ηγετικό μέλος και κοντά στην Μέρκελ, ο Μπερλουσκόνι ήταν πρωθυπουργός και πρόεδρος της Μίλαν. Ο πρώτος καταδικάστηκε και ο δεύτερος είναι υπόδικος για διάφορα. Οι οπαδοί είναι ασπίδα για τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Τώρα ο Μαρινάκης έχει βάλει τον Μώραλη, που είναι υπάλληλός του, να κατέβει για δήμαρχος και αυτός το παίζει δημοτικός σύμβουλος. Κλασσικό μοντέλο Μπερλουσκόνι»
Για τον Ζαγοράκη και τις Ευρωεκλογές: «Δεν θα βγει ο Ζαγοράκης! Δεν θα τον ψηφίσει ο λαός του ΠΑΟΚ. Κακώς κατ' εμέ αλλά δεν θα τον ψηφίσει γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι κατά του ΠΑΟΚ. Θα είναι πάντα ο αρχηγός που σήκωσε το Ευρωπαϊκό αλλά έχει στεναχωρήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»
Για τον ΠΑΟΚ και την αδικία που υφίσταται από την Αθήνα: «Ο Ολυμπιακός πρωτίστως και ο Παναθηναϊκός δευτερευόντως έχουν κλέψει από τον ΠΑΟΚ 7 πρωταθλήματα και τουλάχιστον 10 κύπελλα. Και την εθνική Ισπανίας να έχει ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να παίζει για τίποτα παραπάνω από την 3η θέση. Πρέπει να καταλάβουν ότι η χωματερή της Αθήνας δεν θα τον αφήσει. Για να αλλάξει η κατάσταση θέλει επανάσταση. Να αλλάξει η ΕΠΟ, να αλλάξει η διαιτησία. Η καλή ομάδα είναι δευτερεύον παράγοντας. Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς καλύτερη ομάδα τα τελευταία 3-4 χρόνια αλλά την απέκτησε μέσω της διαφθοράς. Πριν 14 περίπου χρόνια μιλούσα με τον Κόκκαλη και του είπα ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται 11 εναντίον 11 και όχι 14 εναντίον 11. Και μου απάντησε ότι θα παίζει 15 εναντίον 11 λόγω της προσθήκης και του τέταρτου διαιτητή»
Για τον Σαββίδη: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν συμφωνώ με αυτά τα πλουτοκρατικά σχήματα. Να έρχεται ένας λεφτάς και να εξαρτάται η ομάδα από αυτόν. Η ομάδα θέλει τοπικότητα. Όχι ξένους που έρχονται και φεύγουν μέσα σε 6 μήνες. Ο Σαββίδης όμως τώρα είναι πολύ καλή περίπτωση και πρέπει να τον στηρίξουμε. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι ιερός! Δεν είναι εμπόρευμα, δεν είναι σούπερ μάρκετ»
Για την αγωγή κατά του Μαρινάκη: «Ο Σαββίδης έχει καταθέσει αγωγή κατά του Μαρινάκη και ζητά 1 εκατομμύριο για συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμιση κατά του ΠΑΟΚ. Μάλιστα η υπόθεση θα εκδικαστεί στην Θεσσαλονίκη»
Για το συλλαλητήριο: «Τα συλλαλητήρια αποδίδουν. Η διαφορά δεν φαίνεται άμεσα και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μετρηθεί αλλά μέσω αυτών διαμορφώνονται συνειδήσεις και σιγά σιγά τα πράγματα αλλάζουν. Όταν κάθεσαι σπίτι δίνεις χώρο στον αντίπαλο. Όταν εσύ υποχωρείς, ο άλλος προχωρεί»
Για τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης: «Οι Θεσσαλονικείς πολιτικοί μαϊμουδίζουν και ξεχνούν ότι είναι από εδώ με το που εκλέγονται. Έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας»
Read more: http://www.newsbomb.gr/sports/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com