10 καλύτεροι του Μουντιάλ. Ένας Έλληνας ???

Η φάση των ομίλων αποτελεί παρελθόν και οι ομάδες έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για το δυσκολότερο κομμάτι του Μουντιάλ, αυτό της φάσης των νοκ-άουτ παιχνιδιών.

Κάποιοι παίκτες έχουν ήδη καταφέρει να κάνουν τη διαφορά και να οδηγήσουν τις ομάδες τους στους

"16" ή να φτάσουν πολύ κοντά στην πρόκριση.

Η βρετανική εφημερίδα "Guardian", με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κομματιού της διοργάνωσης, ξεχώρισε τους 10 καλύτερους νεαρούς παίκτες που έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους. Στα ονόματα της 10άδας, βλέπουμε κι αυτό του Κώστα Μανωλά, με τον Έλληνα αμυντικό να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, κάνοντας αρκετούς μάνατζερς να τον παρατηρούν... στενά!

Όνομα: Κώστας Μανωλάς

Εθνική ομάδα: Ελλάδα

Ηλικία: 23

Σύλλογος: Ολυμπιακός

Θέση: Κεντρικός Αμυντικός

Ο Κώστας Μανωλάς θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένας από τους καλύτερους νεαρούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Το όνομά του βρίσκεται στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Βραζιλίας, σίγουρα ανεβάζουν κι άλλο τη τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Έλληνας αμυντικός θα μπορούσε άνετα να αγωνίζεται βασικός σε κάποια ομάδα της Premier League, ενώ η δύναμη και η αυτοπεποίθησή του, είναι από τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν.

Περισσότερα: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/06/10-guardian-photos.html
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com