Αποστολή Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2014

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2014, με τους 23 να ΜΗΝ είναι αυτοί που νωρίτερα είχαν... διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Λανθασμένη ήταν η αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2014 που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο το πρωί της Τετάρτης, καθώς ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανακοίνωσε το απόγευμα τους 23 και υπάρχουν δύο διαφορές.
Σε σχέση με το χαρτί που έκανε το γύρο του κόσμου απουσιάσουν από την αποστολή οι Μιράντα της Ατλέτικο και Αλάν Καρντέκ της Σάο Πάουλο και στους 23 είναι οι Μαξουέλ της Παρί Σεν-Ζερμέν και Ενρίκε της Νάπολι.
Ο Ενρίκε "έφαγε" δηλαδή στα στόπερ τον Μιράντα και ο Σκολάρι προτίμησε να έχει 4 πλάγια μπακ παίρνοντας και Μαξουέλ μαζί με τους Ντάνι Άλβες, Μαρσέλο και Μάικον.
Ο Κακά μπορεί να κάνει καλές εμφανίσεις με την Μίλαν, αλλά είναι εκτός, όπως και οι Ρομπίνιο, Ροναλντίνιο, Φιλίπε Λουίς και Λούκας Μόουρα (φυσικά και οι Λούκας Λέιβα και Αλεσάντρε Πάτο).

Αναλυτικά η αποστολή:


Τερματοφύλακες
Ζούλιο Σέζαρ (Τορόντο δανεικός από ΚΠΡ), Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο)

Αμυντικοί
Τιάγκο Σίλβα και Μαξουέλ (Παρί ΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν), Ενρίκε (Νάπολι), Ντανιέλ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαρσέλο (Ρεάλ), Μάικον (Ρόμα)

Μέσοι
Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Παουλίνιο (Τότεναμ), Ραμίρες, Ουίλιαν και Οσκάρ (Τσέλσι), Ερνάνες (Ίντερ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Μπερνάρντ (Σαχτάρ)

Επιθετικοί
Χουλκ (Ζενίτ), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Φλουμινένσε), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)

Πηγή: http://www.sport24.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com