Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη με Στέφανο Καπίνο


Το «τριφύλλι» άνθισε στην καρδιά της Μις Ελλάς

Τι σχέση μπορεί να έχει η πασαρέλα με τα γκολπόστ; Στην περίπτωση της Μις Ελλάς 2012 Αθηνάς Πικράκη υπάρχει απάντηση και μάλιστα... πράσινη. Η ξανθιά καλλονή με τα μπλε μάτια, που ξεχώρισε στα φετινά καλλιστεία, είναι ζευγάρι με τον 18χρονο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Στέφανο Καπίνο.

Ο έρωτάς τους καλά κρατεί, αφού είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Πάντως τόσο το ξανθό μοντέλο όσο και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και έχουν αποφασίσει από κοινού να διαφυλάξουν τη σχέση τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι.
Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε βραδινή τους έξοδο και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους. Ο ποδοσφαιριστής εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της, ενώ εκείνη από το γυμνασμένο σώμα του και την έντονη προσωπικότητά του. Φυσικά η Αθηνά δεν είπε αμέσως το μεγάλο «ναι» στο να προχωρήσουν τη γνωριμία τους, αφού ήθελε πρώτα να σιγουρευτεί για τον χαρακτήρα του αθλητή και ότι δεν ήταν απλώς ένα φλερτ της στιγμής.

Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Στέφανος ήταν το πρώτο πρόσωπο που ενημέρωσε η ξανθιά καλλονή για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς και φυσικά εκείνος όχι μόνο την ενθάρρυνε αλλά της έδωσε και τις συμβουλές του και τη στήριξε μέχρι το τέλος. Αλλωστε παρακολούθησε στο tlife.gr live τον διαγωνισμό και κατά τη διάρκειά του της έστελνε μηνύματα και την εμψύχωνε.

Πάντως η σχέση του ζευγαριού, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, έχει περάσει από σαράντα κύματα, μιας και η ζωή ενός αθλητή είναι δύσκολη και απαιτητική. Παρ’ όλα αυτά έχουν καταφέρει να τη δυναμώσουν, με όπλο την αγάπη και την αλληλοκατανόηση. Ακόμη και τώρα που ο Στέφανος δεν αγωνίζεται βασικός στην ομάδα του Παναθηναϊκού, η Αθηνά είναι στο πλευρό του και προσπαθεί να τον εμψυχώνει.

Η Αθηνά είναι στα είκοσι ένα της και έχει ύψος 1,74 μ. Εχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, γνωρίζει αγγλικά, το χόμπι της είναι ο χορός και είναι Παρθένος στο ζώδιο. Πρόσφατα μάλιστα η ξανθιά καλλονή δέχτηκε πρόταση να δουλέψει στη Γερμανία επαγγελματικά ως μοντέλο, όμως προς το παρόν σκέφτεται να μείνει στην πατρίδα της για να τη στηρίξει.
Πηγή: http://borioipirotika.blogspot.gr/
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ - ESPRESSO
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com