Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Μεταγραφές ερασιτχνών. Αλλαγές ...

0 σχόλια
Λύνει τα χέρια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών η νέα εγκύκλιος των μεταγραφών, η οποία θα παρουσιαστεί στην...
Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, οι ερασιτέχνες παίκτες που το καλοκαίρι πραγματοποίησαν μεταγραφή σε ερασιτεχνική ομάδα, τον Ιανουάριο θα μπορούν να

πάρουν μεταγραφή σε άλλο σωματείο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχουν αγωνιστεί σε περισσότερα από δύο σωματεία από την 1η Ιουλίου μέχρι την 30η Ιουνίου του επόμενου έτους.

Είναι γνωστό ότι τέτοιο πρόβλημα αντιμετώπισαν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Αχαΐα, που το καλοκαίρι υπέγραψαν σε ομάδες Γ' Εθνικής και τον Ιανουάριο δεν μπορούσαν να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Παραμένει επίσης η διάταξη που δίνει το δικαίωμα στα ερασιτεχνικά σωματεία να μπορούν να πραγματοποιούν μέχρι τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο.


Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr  >>>  pelop.gr


Απόφαση ΕΙΜ 936/27-5-2014
Οι μεταγραφές για τους έχοντες δελτίο ισχύος 7 έως 10 ετών, θα διενεργούνται μετά από απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητος και Μεταγραφών, αφού προηγηθεί η σχετική αίτηση και κατάθεση του παραβόλου σε αυτήν.
Από ανακοινώσεις της ΕΠΣ Σερρών

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here