Μεξικό VS Καμερούν 1-0 Μουντιάλ 13-6-2014

Το Μεξικό νίκησε Καμερούν και... διαιτησία.

Το γκολ του Ορίμπε Περάλτα στο 60' έδωσε τη νίκη στο Μεξικό κόντρα στο Καμερούν και με αυτόν τον τρόπο αποδόθηκε δικαιοσύνη. 

Κι αυτό όχι μόνο επειδή οι Μεξικανοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά γιατί η διαιτησία παρά λίγο να στους στερήσει τη νίκη. 

Δυστυχώς, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σε αυτό το Μουντιάλ, μετά από την πρεμιέρα της Βραζιλίας με την Κροατία, περισσότερο θα συζητηθούν τα λάθη της διαιτησίας και αυτό θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους υπευθύνους της FIFA.

Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο kολομβιανός βοηθός Κλαβίγιο ο οποίος με δύο λάθος υποδείξεις στέρησε από το Μεξικό όχι ένα αλλά δύο γκολ στο α' μέρος! 

Δύο φορές, ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος σκόραρε, αλλά ισάριθμες φορές υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ! 

Κι ακόμα, ο συμπατριωτης του διαιτητής, Βιλμαρ Ρολδάν κάθε άλλο καλό βαθμό παίρνει στον πειθαρχικό έλεγχο, καθώς έγιναν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα στο α' μέρος, χωρίς να δείξει κίτρινη κάρτα. 

Στον όμιλο τώρα, πρώτη είναι η Βραζιλία με τρεις βαθμούς και 3-1 διαφορά τερμάτων και δεύτερο το Μεξικό με επίσης τρεις βαθμούς αλλά 1-0 διαφορά τερμάτων. Αντιστοίχως, το Καμερούν είναι τρίτο και τέταρτη η Κροατία. 

Επόμενα ματς, στις 17 Ιουνίου Βραζιλία - Μεξικό και στις 18 του μήνα Κροατία - Καμερούν.

Οι συνθέσεις: 
Μεξικό: Οτσόα, Ροντρίγκες, Μαρκές, Ερέρα, Λαγιούν, Ντος Σάντος, Μορένο, Γουαρδάδο (68’ Φαμπιάν ), Περάλτα (73’ Ερνάντες), Αγκιλάρ, Βάσκες. 

Καμερούν: Ιτάνζ, Ασού-Εκοτό, Ενκουλού, Τζεουγκουέ (46’ Νουνκεού), Σονγκ (79’ Ουέμπο ), Μουκάτζο, Τσούπο-Μότινγκ, Σετζού, Ενό, Εμπιά, Ετό. 
Πηγή: http://www.tanea.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com