Σταντάρ Λιέγης - Παναθηναϊκός 0-0 (Τελικό)

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με την "λευκή" ισοπαλία από το Βέλγιο όντας καλύτερος στο δεύτερο μέρος από την Σταντάρ, έχοντας και δοκάρι στο 64', αλλά στην
"καυτή" Λεωφόρο η πρόκριση είναι στα χέρια του.
Με  ένα θετικό αποτέλεσμα αυτό της "λευκής" ισοπαλίας γυρνάει από το Βέλγιο και το ματς με την Σταντάρ Λιέγης ο Παναθηναϊκός και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα κριθεί στο ματς της Τρίτης (5/8) στην Λεωφόρο.
Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχει την Σταντάρ, κάτι που έδειξε και στο ματς του Βελγίου. Καθώς αν μια ομάδα με βάση την εικόνα της δικαιούταν ένα γκολ αυτή είναι το τριφύλλι καθώς έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς αφού είχε δοκάρι με τον Γκόρντον Σίλεντενφελντ στο 64'.
Οι πράσινοι είχαν δυο πρόσωπα στην αναμέτρηση με τους Βέλγους. Ένα στο πρώτο μέρος όπου είχαν κάποια αμυντικά κενά και έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους αλλά δεν το πλήρωσαν και ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν έκλεισαν τους χώρους στην άμυνα και διεκδίκησαν με μεγαλύτερες αξιώσεις το γκολ και τη νίκη και είναι χαρακτηριστικό ότι απειλήθηκαν μόλις μια φορά.
Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με την ενδεκάδα που όλοι περίμεναν και έχοντας στο ίδιο σχήμα τους Πέτριτς και Μπεργκ αλλά στην διάρκεια του αγώνα έψαξε και άλλες λύσεις καθώς έριξε στην μάχη και τους Πράνιτς, Καρέλη, Κλωναρίδη αλλάζοντας δυο φορές το σύστημα των πράσινων προσπαθώντας να βρει λύσει.
Το σίγουρο είναι πως αν ο Παναθηναϊκός έχει την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου και αγωνιζόμενος μπροστά στο κοινό του δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την πρόκριση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Μορίς Ντουφράνς "

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Καβασίμα, Τεσέιρα, Σιμάν (61' Μποκού), Σταμ (87' Μίλετς), Ντε Καμάργκο, Καρσελά, Αρσλανάγκιτς, Βαν Νταμ, Εζεκιέλ, Μαρκέ, Μπιά (82' Εμπομπό).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (70' Καρέλης), Ζέκα, Λαγός, Ατζαγκούν (85' Κλωναρίδης), Πέτριτς (64' Πράνιτς), Μπεργκ.
Κάρτες: 28' Μπιά, 41' Βαν Νταμ, 50' Σιμάν, 74' Τεσέιρα, 82' Κανσελά/31' Μέντες, 79' Λαγός, 80' Μπεργκ

Η φάση του αγώνα

Πολλοί θα σταθούν στο δοκάρι του Σίλντενφελντ αλλά η μεγαλύτερη φάση του αγώνα γίνεται στο 90' όταν ο Εζεκίελ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ φεύγει τετ α τετ με τον Κοτσόλη και ο Κουτρουμπής που τον κυνηγάει όχι μόνο καταφέρνει και τον φτάνει αλλά του κάνει και ένα τάκλιν μέσα στην περιοχή με το οποίο του παίρνει το "πορτοφόλι". Σε εκείνο το σημείο θα μπορούσε να γίνει το 1-0 και τα πράγματα να ήταν δυσκολότερα στην ρεβάνς της Λεωφόρου.
Περισσότερα σε  http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/stantar_lieghs-panathhnaikos_0-0.2950964.html
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com