Γερμανία 2-1 (0-0) Αλγερία Μουντιάλ 2014

Η Γερμανία στους 8 του Μουντιάλ με αντίπαλο την Γαλία στις 4/7/2014 και ώρα 19:00.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ    ΕΔΩ

120+3'
Ο νικητής είναι προφανής. Ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη της παράτασης και ο αγώνας ολοκληρώνεται.


120+1'
Ο Abdelmoumene Djabou (Αλγερία) βρίσκει χώρο στην περιοχή και πετυχαίνει γκολ. Έκανε ένα χαμηλό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία.
119'
Ο Mesut Ozil (Γερμανία) πήρε κατά τύχη ένα ριμπάουντ. Παρόλα αυτά, θα το εκμεταλλευτεί και θα στείλει την μπάλα με δύναμη στο κέντρο της εστίας, αφήνοντας τον τερματοφύλακα τελείως αβοήθητο.
119'
Τεράστια ευκαιρία για γκολ! Ο Andre Schurrle (Γερμανία) κάνει ένα καλό σπριντ μέσα στην περιοχή για να εκμεταλλευτεί μια έξοχη πάσα και σουτάρει προς την εστία, αλλά ένας από τους αμυντικούς θα τον κόψει με φανταστικό τάκλιν.
117'
Ωραίο τελείωμα από τον Christoph Kramer (Γερμανία) που πήρε μια πάσα ακριβείας βαθιά μέσα στην περιοχή. Θα κάνει το σουτ και ο τερματοφύλακας θα αρνηθεί.
109'
Δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο τραυματίας Bastian Schweinsteiger (Γερμανία) περνάει εκτός για να περάσει ο Christoph Kramer (Γερμανία).
107'
Ο Philipp Lahm (Γερμανία) κάνει φάουλ και δέχεται την κίτρινη κάρτα. Δεν είναι χαρούμενος με την απόφαση του διαιτητή. Η ομάδα Αλγερία κερδίζει φάουλ.
106'
Το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ξεκίνησε. Θα κριθεί ο νικητής μέχρι το τέλος του ή θα πρέπει να περιμένουμε τα πέναλτι?
105+1'
Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης τελείωσε αλλά το σημερινό σήριαλ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
102'
Ο Mehdi Mostefa (Αλγερία) δεν πετυχαίνει το αριστερό δοκάρι για πολύ λίγο αξιοποιώντας ένα ριμπάουντ από κοντινή απόσταση. Σπατάλησε τεράστια ευκαιρία.
100'
Είναι ώρα για αλλαγή. Ο El Arbi Hillel Soudani (Αλγερία) δεν μπορεί συνεχίσει και περνά εκτός. Ο Abdelmoumene Djabou (Αλγερία) παίρνει την θέση του.
97'
Ο Rafik Halliche (Αλγερία) θα αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Ο Madjid Bougherra (Αλγερία) θα πάρει την θέση του στον αγωνιστικό χώρο.
92'
O Andre Schurrle (Γερμανία) βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μετά από μια εξαιρετική πάσα. Έστειλε την μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι. Καθοριστικό τελείωμα!
91'
Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης μόλις ξεκίνησε.
90+5'
Στην κανονική διάρκεια δεν είχαμε νικητή. Ο διαιτητής σφυρίζει το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου.
82'
Ο Thomas Müller (Γερμανία) χάνει μια μεγάλη ευκαιρία καθώς πήρε μια ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή! Η προσπάθεια του πάει λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.
80'
Ο Thomas Müller (Γερμανία) υποδέχεται μια σέντρα ακριβείας στην μικρή περιοχή και προσπαθεί να χτυπήσει την μπάλα με καρφωτή κεφαλιά. Ο τερματοφύλακας θα του αρνηθεί και θα αποκρούσει.
78'
Αλλαγή. Ο Saphir Taider (Αλγερία) θα αντικατασταθεί από τον Yacine Brahimi (Αλγερία).
70'
Αναγκαστική αλλαγή. Ο Shkodran Mustafi (Γερμανία) πρέπει να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Ο Sami Khedira (Γερμανία) θα περάσει στην θέση του σε λίγο.
55'
Ο Philipp Lahm (Γερμανία) πήρε μια πάσα ακριβείας ακριβώς έξω από την περιοχή και αμέσως έστειλε την μπάλα προς την πάνω αριστερή γωνία. Η προσπάθεια του κόπηκε από τον Rais Mbolhi (Αλγερία), ο οποίος έκανε μια φανταστική απόκρουση. Η ομάδα Γερμανία θα εκτελέσει κόρνερ.
49'
Ο Shkodran Mustafi (Γερμανία) παίρνει μια σέντρα ακριβείας στο όριο της περιοχής και στέλνει την μπάλα στο κέντρο της εστίας με όμορφη κεφαλιά. Κανένα πρόβλημα για τον τερματοφύλακα που πέφτει και διώχνει την μπάλα με γροθιές.
48'
Τεράστια ευκαιρία για γκολ! Ο Andre Schurrle (Γερμανία) κάνει ένα καλό σπριντ μέσα στην περιοχή για να εκμεταλλευτεί μια έξοχη πάσα και σουτάρει προς την εστία, αλλά ένας από τους αμυντικούς θα τον κόψει με φανταστικό τάκλιν. Η ομάδα Γερμανία θα εκτελέσει κόρνερ.
46'
Αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Mario Götze (Γερμανία) αντικαταστάθηκε από τον Andre Schurrle (Γερμανία).
46'
Το δεύτερο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε.
45+2'
Αυτά για το πρώτο ημίχρονο. Ο διαιτητής σφυρίζει και στέλνει τους παίκτες στα αποδυτήρια.
42'
Ο Sandro Ricci δείχνει κίτρινη κάρτα στον Rafik Halliche (Αλγερία) ο οποίος δεν πρέπει να αιφνιδιάστηκε, αφού το τάκλιν του ήταν πολύ σκληρό.
41'
Ο Mario Götze (Γερμανία) είναι προφανώς πολύ απογοητευμένος με το σουτ που έκανε μετά το ριμπάουντ. Σημαδεύει ακριβώς στα χέρια του τερματοφύλακα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα εύκολο γκολ!
18'
Μια έξοχη πάσα φτάνει στον Faouzi Ghoulam (Αλγερία), ο οποίος κάνει γρήγορα ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Το σουτ δεν είναι πολύ ακριβές και περνάει λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.
17'
Ο Islam Slimani (Αλγερία) βλέπει να ακυρώνεται το γκολ που πέτυχε για οφσάιντ!
Πηγή: http://www.escore.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com