Γαλία VS Γερμανία 1-0 4/7/2014 Προημιτελικά

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ    ΕΔΩ
90+5'
Δεν θα υπάρξει άλλη δράση απόψε καθώς ο διαιτητής δείχνει το τέλος του αγώνα.
90+4'
Ο Karim Benzema (Γαλλία) παίρνει μια πάσα ακριβείας, βρίσκεται ένας με έναν με τον τερματοφύλακα και στέλνει δυνατά την μπάλα προς την κορυφή της εστίας. Ο Manuel Neuer (Γερμανία) είναι σε ετοιμότητα ωστόσο, και με μια εκτίναξη σταματά την προσπάθεια του.
90+2'
Το παιχνίδι για τον Toni Kroos (Γερμανία) έφτασε στο τέλος. Πρόσφερε όσο μπορούσε σήμερα. Θα τον αντικαταστήσει ο ξεκούραστος Christoph Kramer (Γερμανία).
85'
Αλλαγή. Ο Olivier Giroud (Γαλλία) βλέπει το νόημα του διαιτητή και μπορεί πλέον να περάσει στον αγώνα, την ώρα που ο Mathieu Valbuena (Γαλλία) περνάει εκτός.
83'
Αλλαγή. Ο Mario Götze (Γερμανία) μπαίνει, ο Mesut Ozil (Γερμανία) περνά εκτός.
82'
Ο Andre Schurrle (Γερμανία) παίρνει μια υπέροχη πάσα μέσα στην περιοχή και χάνει μια χρυσή ευκαιρία. Το χαμηλό σουτ που έκανε πήγε στο κέντρο της εστίας, αλλά ο τερματοφύλακας έκοψε ωραία την προσπάθεια του.
80'
Ο διατητής της αποψινής αναμέτρησης Néstor Pitana αποφασίζει σωστά να παρατηρήσει με κάρτα τον Bastian Schweinsteiger (Γερμανία) για το σκληρό φάουλ που έκανε.
73'
Έχουμε αλλαγή. Ο Yohan Cabaye (Γαλλία) θα πάει να ξεκουραστεί καθώς ο Loic Remy (Γαλλία) θα περάσει στο παιχνίδι.
72'
Ετοιμάζεται αλλαγή. Ο Mamadou Sakho (Γαλλία) περνά εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Laurent Koscielny (Γαλλία) μπαίνει σαν αλλαγή.
69'
Ο Thomas Müller (Γερμανία) είναι σε καλή θέση αφού πήρε μια πάσα στο όριο της περιοχής. Η προσπάθεια του πέρασε λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία! Η μπάλα πέρασε εκτός τελικής γραμμής και η ομάδα Γαλλία θα εκτελέσει ελεύθερο.
69'
Έγινε αλλαγή. Ο Miroslav Klose (Γερμανία) αντικαταστάθηκε από τον Andre Schurrle (Γερμανία).
61'
Ο Raphaël Varane (Γαλλία) εκμεταλλεύτηκε μια σέντρα μέσα στην περιοχή και έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα κάτω από το οριζόντιο δοκάρι. Ωραία κεφαλιά, αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατή και ο τερματοφύλακας αποκρούει.
54'
Ο Néstor Pitana βγάζει μια κίτρινη κάρτα και την δείχνει στον Sami Khedira (Γερμανία) για ένα σκληρό φάουλ.
46'
Η διακοπή του ημιχρόνου τελείωσε και το δεύτερο μέρος ξεκινά τώρα. Απολαύστε το!
45+2'
Το ματς έφτασε στο ημίχρονο.
34'
Η κοντινή κεφαλιά του Karim Benzema (Γαλλία) μετά από ένα ριμπάουντ πάει σε καλό σημείο, αλλά σταματάει σε έναν αμυντικό. Η επέμβαση του δεν επέτρεψε την αλλαγή του σκορ. Η ομάδα Γαλλία θα εκτελέσει κόρνερ.
34'
Ο Mathieu Valbuena (Γαλλία) παίρνει μια πάσα ακριβείας, βρίσκεται ένας με έναν με τον τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα προς το δεξί δοκάρι. Ο Manuel Neuer (Γερμανία) είναι σε ετοιμότητα ωστόσο, και σταματά την προσπάθεια του πέφτοντας.
13'
Ο Mats Hummels (Γερμανία) σκαρφαλώνει ψηλά για να τραντάξει τα δίχτυα μια φοβερή κεφαλιά μετά από φάουλ. Η μπάλα βρήκε ψηλά στο δεξί δοκάρι και πήγε μέσα, χωρίς να δώσει καμία ελπίδα στον τερματοφύλακα.
7'
Xρυσή ευκαιρία! Ο Karim Benzema (Γαλλία) παίρνει μια μπαλιά μέσα στην περιοχή και βρίσκει λίγο χώρο για ένα σουτ. Κάνει μια άστοχη προσπάθεια που πάει έξω από το αριστερό δοκάρι. Η μπάλα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου και είναι ελεύθερο για την ομάδα Γερμανία.
Πηγή: http://www.escore.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com