Μάντσεστερ Σίτι VS ΟΣΦΠ 4-5 (Στα πέναλτι

«Διαμάντι» αποδείχθηκε ο νεαρός επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Στα πέναλτι, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, στο τελευταίο του
παιχνίδι για το International Champions Cup.
Το σκορ άνοιξε στο 35' ο Γιόβετιτς για τη Μάντσεστερ Σίτι, με εκπληκτική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, όμως μόλις δύο λεπτά αργότερα Σαβιόλα και Μανιάτης άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον τελευταίο να δίνει έτοιμο γκολ στον Διαμαντάκο, που πλάσαρε τον Χαρτ για το 1-1.
Η Σίτι πήρε ξανά το προβάδισμα στο 53', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολάροφ (το πέναλτι κέρδισε ο Σίλβα από τον Μανωλά), όμως οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν και πάλι με τον Διαμαντάκο στο 66', με τον νεαρό φορ να εκμεταλλεύεται την κάθετη μπαλιά του Γκαζαριάν, να περνά τον Χαρτ και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Μάλιστα, στο 85' ο Ολυμπιακός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της νίκης, όμως ο Κολοβός δεν έκανε καλό κοντρόλ μετά την κάθετη μπαλιά του Σάμαρη, και το 2-2 έμεινε μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας.
Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι (καθώς στο International Champions Cup δεν προβλέπεται παράταση), όπου ο Ρομπέρτο απέκρουσε δύο πέναλτι, όσα και ο Χαρτ, όμως ο Ρίτσαρντς αποδείχθηκε μοιραίος για τη Σίτι, καθώς έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, με τον Παπάζογλου να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι και να δίνει στον Ολυμπιακό τη νίκη.
Μία νίκη που ωστόσο δε στέλνει τον Ολυμπιακό στον τελικό του φιλικού τουρνουά, καθώς η Λίβερπουλ υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Η σειρά των πέναλτι:
Σίλβα, 0-1
Σάμαρης, 1-1
Κολάροφ, 1-2
Ντοσεβί, απέκρουσε ο Χαρτ
Μίλνερ, απέκρουσε ο Ρομπέρτο
Κολοβός, 2-2
Σινκλέρ, απέκρουσε ο Ρομπέρτο
Γκαζαριάν, 3-2
Ζουκουλίνι, 3-3
Παπαδόπουλος, απέκρουσε ο Χαρτ
Γκουιντέτι, 3-4
Μπουχαλάκης, 4-4
Ρίτσαρντς, άουτ
Παπάζογλου, 5-4
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (68' Σαλίνο), Μαζουάκου, Μανωλάς (63' Αυλωνίτης), Σιόβας (13' Παπαδόπουλος), Σάμαρης, Μανιάτης (68' Κολοβός), Κασάμι (63' Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (63' Γκαζαριάν), Σαβιόλα (46' Ντοσεβί), Διαμαντάκος (68' Παπάζογλου).  
Πηγή: http://www.astratv.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com