Ελλάδα-Βόρειος Ιρλανδία Τρίτη 14/10/2014

Η νίκη είναι το απόλυτο ζητούμενο για την εθνική Ελλάδος στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο -δύο στις δύο νίκες- Βόρειο Ιρλανδία στο Γ. Καραϊσκάκης.
Οι Βορειοϊρλανδοί θα έρθουν με κύριο στόχο να μη χάσουν στο Νέο Φάληρο και στυλοβάτες στην προσπάθειά τους αυτή, θα έχουν τον φορμαρισμένο
Κάιλ Λάφερτι, για τον οποίο ο Ρανιέρι δήλωσε ότι δεν ετοιμάζει κάποιο ειδικό σχέδιο, αλλά και τον Ρόι Κάρολ, τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που γνωρίζει καλά το γήπεδο.
Σε ένα μάτς με τη Βόρειο Ιρλανδία εξασφαλίστηκε και μαθηματικά η πρόκριση στο Euro 2004 και από τότε άρχισε η... μαγική και συνολικά ανταγωνιστική πορεία της Εθνικής!
Παρά τα όσα γράφονται, ο Ρανιέρι δε φαίνεται να κάνει περισσότερες από δύο αλλαγές στην ενδεκάδα.
Το γεγονός ότι ο αγώνας με τους Βορειοϊρλανδούς διεξάγεται εντός έδρας, του δίνει τη δυνατότητα να ρισκάρει με τον Σταφυλίδη στα αριστερά, επιστρέφοντας τον Τοροσίδη στη φυσική του πλευρά, τη δεξιά, παρότι και με τη Ρόμα έκανε αξιοπρέπείς εμφανίσεις από τα αριστερά.
Με τον Σταφυλίδη αντί του Βύντρα, λοιπόν, ο Ρανιέρι στοχεύει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα, για να παίξει και το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο που οραματίζεται, αλλά, κυρίως, για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να προτιμηθεί ο Γιαννούλης, που παίζει και στο ίδιο γήπεδο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ο Σταφυλίδης είναι πιο επιθετικογενής.
Η δεξιά πλευρά πρέπει να βοηθηθεί εξίσου για να μην είναι μονότονο από αριστερά το επιθετικό παιχνίδι της γαλανόλευκης, όπως συνέβαινε στο Ελσίνκι.
Πιθανότατα, εξάλλου, η δεύτερη αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα με τη Φινλανδία να είναι ο Σαλπιγγίδης, μπροστά από τον Τοροσίδη, στη θέση του Μαυρία, ο οποίος κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.
Η τριάδα του κέντρου (Ταχτσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης) δύσκολα θα αλλάξει. Αν συμβεί αυτό, θα γίνει μόνο με τις τρεις αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αντίστοιχα, ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να εμπιστευτεί ξανά ως βασικό τον Στέφανο Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.
Συνεπώς, η πιθανότερη ενδεκάδα του Ρανιέρι, είναι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης (ή Γιαννούλης), Μανιάτης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Σαλπιγγίδης, Καρέλης, Αθανασιάδης.
Πηγή: http://www.news.gr/
Αγώνας Live Τρίτη 14/10/2014 και ώρα 21:45 από ΝΕΡΙΤ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com