Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Εκρηκτικός μηχανισμός στην Επιτροπή Διαιτησίας

0 σχόλια

Εκρηκτικός μηχανισμός έσκασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/10) έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Διαιτησίας της Κύπρου στην Λευκωσία.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Μεγαλόνησο, ο εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος τύπου υδροσωλήνα, είχε τοποθετηθεί στην πλαϊνή είσοδο των γραφείων και από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές, με την Αστυνομία να αποκλείει την περιοχή.
Λίγες ώρες αργότερα, η Ομοσπονδία της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση και εξέφρασε την ανησυχία για τις επαναλαμβανόμενες εγκληματικές ενέργειες.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση που έγινε στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις επαναλαμβανόμενες και ατιμώρητες δυστυχώς εγκληματικές ενέργειες.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην είσοδο του οικήματος του Συνδέσμου Διαιτητών στη Λευκωσία, αποτελεί συνέχεια σειράς τρομοκρατικών ενεργειών με στόχο τη διαιτησία μας.
Τέτοιες ενέργειες πλήττουν ασφαλώς το οικοδόμημα του Κυπριακού ποδοσφαίρου που τα τελευταία χρόνια έκανε σημαντικά βήματα προόδου και δικαιολογημένα έχει αποσπάσει με θετικό τρόπο την προβολή του  από τα διεθνή ΜΜΕ.
Καλούμε την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης με τη νέα τρομοκρατική επίθεση οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.
Η ΚΟΠ ταυτόχρονα εκφράζει τη συμπάθεια της στην οικογένεια των διαιτητών μας και δηλώνει την πλήρη υποστήριξη της στο έργο που επιτελούν. Ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά θα οδηγηθούν οι πραγματικοί ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης και θ θα τιμωρηθούν παραδειγματικά για το καλό ολόκληρης της κοινωνίας μας».

Πηγή: http://www.onsports.gr/

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here