Ο Πανσερραϊκός στη Football League (17/5/2015)


Ο αρχηγός «έγραψε» το 1-0 επί της Δόξας Δράμας και τα «λιοντάρια» επιστρέφουν στη Β’ Εθνική
Τα «λιοντάρια» με την στήριξη 6000 οπαδών τους οι οποίοι γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου θα μπορούσαν να έχουν επικρατήσει με μεγαλύτερο σκορ, καθώς ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης
Το νικητήριο γκολ σημείωσε στο τέλος του α’ μέρους ο μεγάλος αρχηγός, ο Σάκης Γκόγκας, ο οποίος ως γέννημα θρέμμα της

πόλης είχε ένα κίνητρο παραπάνω. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη ήταν σαφώς καλύτερη και θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ αν είχε μετατρέψει σε γκολ τα δύο της δοκάρια.


Με τη δύναμη του κόσμου και με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε στο ματς ο Πανσερραϊκός, που στο πρώτο τέταρτο πλησίασε το 1-0 σε τρεις περιπτώσεις. Το απευθείας φάουλ του Μουτεσίδη στο 6’ έφυγε λίγο άουτ, η προσπάθεια του Ραχίμ στο 9’ είχε την ίδια κατάληξη και στο 12’ ο Γκόγκας σημάδεψε το δοκάρι.
Στο διάστημα 15’-35’η Δόξα Δράμας κατάφερε να ισορροπήσει, είχε μία καλή στιγμή με τον Μουδούρογλου στο 18’, αλλά στα τελευταία λεπτά δέχθηκε πάλι πίεση και δεν κράτησε το μηδέν. Ο Γκόγκας, που ήταν σε μεγάλη μέρα, στο 37’ δεν βρήκε στόχο, αλλά στο 42’ ξεσήκωσε όλο το γήπεδο. Ο Ρούτσης τον έβγαλε σε θέση τετ α τετ και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το ματς και στο β’ μέρος, αφού ο Πανσερραϊκός έδειχνε αποφασισμένος να καθαρίσει οριστικά το παιχνίδι και να μην περιμένει τα νέα από την Ελευθερούπολη. Ο Μουτεσίδης άγγιξε το 2-0 στο 56’, αλλά το απευθείας του φάουλ τράνταξε το δοκάρι του Καράδαη. Ο ίδιος παίκτης είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο 74΄, αλλά ήταν άστοχος εκ νέου.
Οι Σερραίοι λίγο έλειψε να πληρώσουν την αστοχία τους, αλλά ο Παλιούρας είπε «όχι» στο 77’ στον Μουδούρογλου, που πάλευε μόνος του στην επίθεση. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Βασιλακάκη οπισθοχώρησαν για να διατηρήσουν το σκορ ανόδου και τα κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς με τους φιλάθλους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και άπαντες να γίνονται ένα κουβάρι.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Παλιούρας, Τριανταφύλλου Δ, Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ολίσε, Ρούτσης, Μουτεσίδης, Γκόγκας (86’ Γαϊδαρτζής), Παπαστεργίου (75’ Τσιμίκας), Ραχίμ (68’ Μπονέρης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καράδαης, Λάσπατζης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος (25’ λ.τ. Κανετίδης), Παπαζούδης, Τουνγκελίδης, Στόικος (72’ Χαριτίδης), Αθανασιάδης, Κυριακίδης (75’ Δούμπλατζης), Μουδούρογλου


Πηγή: http://grasidi.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com