Καλό ταξίδι Μάκη Ψωμιάδη

«Εφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 61 ετών ο Μάκης Ψωμιάδης, έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Την τελευταία του πνοή άφησε ο Μάκης Ψωμιάδης στις 3 τα ξημερώματα προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 61 ετών. Ο επιχειρηματίας υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο
νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Ο Ψωμιάδης υπήρξε μια έντονη προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης.Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας της ΑΕΚ, γεννήθηκε στην Καβάλα και από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη του για την Ένωση, στα διοικητικά της οποίας μπήκε το 1988 όπου εκλέχτηκε πρόεδρος της ερασιτεχνικής. Ανέλαβε το τμήμα μπάσκετ όπου προκάλεσε πάταγο για την εποχή με το ποσό των 170 εκατ. δραχμών για τη μεταγραφή του Νάσου Γαλακτερού.

Πηγή: http://empisteutiko.gr


Σαν… κεραυνός εν αιθρία έπεσε την Τετάρτη (6/1/2016) η είδηση του θανάτου του Μάκη Ψωμιάδη!
Άσχημα είναι τα νέα για τον έμπειρο παράγοντα, καθώς αργά το βράδυ της Τρίτης (5/1/2016) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» έχοντας υποστεί έμφραγμα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (6/1) άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του.
Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε ασχοληθεί ενεργά τα τελευταία χρόνια με τον ελληνικό αθλητισμό. Πρώτος του… σταθμός ήταν η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, στην οποία ήταν πρόεδρος. Μάλιστα, αργότερα ανέλαβε την ηγεσία του μπασκετικού τμήματος, αλλά αποχώρησε. Έπειτα από ένα μικρό… διάλλειμα, ο Big Mak στράφηκε στο ποδόσφαιρο. Η… αρχή έγινε στον Εθνικό, το 1999 αναλαμβάνοντας τους Πειραιώτες στην Β’ Εθνική.
Επόμενος… σταθμός του ήταν και πάλι η ΑΕΚ. Με την… βοήθεια του ομογενή επιχειρηματία Αλεχάνδρο Σκλαβενίτη, ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα και επί των ημερών του, η Ένωση ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος. Όμως, τρία χρόνια μετά την παρουσία του στον «Δικέφαλο» αποχώρησε και ανέλαβε τον Ακράτητο. Το πέρασμά του από τους «πράσινους» δεν ήταν πετυχημένο και το 2006 πήγε στην Καβάλα, όπου κατάφερε να την ανεβάσει στην Super League μέσα σε τρία χρόνια, από την Γ’ Εθνική. Όμως, στην συνέχεια, δικαστικές περιπέτειες δεν του επέτρεψαν να παραμείνει στον ελληνικό αθλητισμό. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει το Σάββατο (9/1) στον Κόκκινο Μύλο.
Πηγή: http://www.onsports.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com