ΠΑΟΚ_ΜΑΡΤΗΣ. Ακόμη ένας προπονητής που δεν έκανε παρέραση

Μάρτης - γδάρτης για τους προπονητές του ΠΑΟΚ!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να βγάλει τον… Μάρτιο
στον πάγκο της ομάδας του.
Μπορεί να είναι σύμπτωση. Μπορεί και όχι. Η ουσία είναι ότι τους τρεις τελευταίους προπονητές που ξεκίνησαν την σεζόν στον ΠΑΟΚ τους ενώνει πια μία περίεργη ιστορία. Όλοι τους δεν τελείωσαν την σεζόν κι όλοι τους απομακρύνθηκαν Μάρτιο μήνα, παράδοση που συνέχισε και ο Ιγκόρ Τούντορ!
Την αρχή έκανε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου στις 2 Μαρτίου του 2014, λίγο μετά από μία ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
Την ίδια ακριβώς τύχη περίπου ένα χρόνο μετά (16 Μαρτίου 2015) είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος πλήρωσε τον καταστροφικό δεύτερο γύρο του Δικεφάλου και σειρά πήρε ο Ιγκόρ Τούντορ.
Ο Κροάτης τεχνικός απομακρύνθηκε στις 9 Μαρτίου του 2016, πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά κυρίως τα υποτιμητικά και επικριτικά σχόλια κατά των παικτών του μετά το παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν και έβγαλε τον Μάρτη ήταν ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος όμως κι αυτός απολύθηκε λίγο αργότερα (29 Απριλίου 2013) μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο τελευταίος τεχνικός που έβγαλε χρονιά στον ΠΑΟΚ ήταν ο Λάζλο Μπόλονι (στην προ Σαββίδη εποχή), ο οποίος κάθισε στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά σε ολόκληρη την σεζόν 2011-12.
Πηγή: http://www.sdna.gr/
Υ.Γ
Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς  (Προπονητής Κ-20 του ΠΑΟΚ)
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com