Πανσερραϊκός - Πανιώνιος 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός και ο Πανιώνιος με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ από λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι στο 21' με τον Λεοζίνιο και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 66' με κεφαλιά του Σιόβα. Ντεμπούτο για τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο των κυανέρυθρων.
Εικόνα του αγώνα
Σε ένα κακό παιχνίδι δίχως κλασικές ευκαιρίες μεταξύ δύο ομάδων που έδωσαν βάση στα ανασταλτικά του καθήκοντα, Πανσερραϊκός και Πανιώνιος μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι του Μιχάλη Τσινιάρη υπέρ των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα η φάση που στιγμάτισε το ματς ήταν αυτή του 19ου λεπτού όταν ο Νταλέ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Πανιωνίου μπήκε στην περιοχή πέρασε τον Μάχο και έπεσε στο έδαφος με τον Τσινιάρη να υποδεικνύει πέναλτι. Το ριπλέι δεν δικαίωσε τον ρέφερι ο οποίος από τη στιγμή που έδωσε πέναλτι θα έπρεπε να αποβάλει τον Μάχο και όχι να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, αν και ο Πανσερραϊκός ήταν πιο δραστήριος, δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει τη νίκη. Αντ' αυτού ο Πανιώνιος από μια στημένη φάση (κόρνερ) βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφτασε στην ισοφάριση.

Κλειδί:

Ο Πανιώνιος κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια στημένη φάση για να φτάσει στην ισοφάριση, ξεκλειδώνοντας έτσι τη σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων.

MVP:
Ο Δημήτρης Σιόβας έβαλε ένα παλικαρίσιο τέρμα με το κεφάλι, σε ένα σημείο που η ομάδα του έδειχνε να μη βρίσκει λύσεις.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Μιχάλης Τσινιάρης αποτέλεσε τον αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα καταλογίζοντας λανθασμένα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο 19', σε μια φάση που θα έπρεπε να έχει αντιληφθεί καθώς είχε καθαρό οπτικό πεδίο.


Καρέ - καρέ

6'
Σουτ του Μπέλιτς από μακριά, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Μάχο.

8'
Ο Νταλέ προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Μάχο από μακρινή απόσταση με τον αυστριακό τερματοφύλακα να μπλοκάρει και πάλι.

12'
Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό με τον Νταλέ να πιάνει ακάλυπτος την κεφαλιά ψαράκι από το ύψος πέναλτι και τον Μάχο να σώζει την εστία του από την παραβίαση. 
15'
Ο Μαβενέ πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Μάχο να διώχνει σε νέο κόρνερ.

19'
Ο Νταλέ μπαίνει στην περιοχή περνάει τον Μάχο και πέφτει κάτω με τον Τσινιάρη να υποδεικνύει πέναλτι. Το ριπλέι δεν δικαιώνει τον ρέφερι αφού ο Νταλέ πέφτει μόνος του εκβιάζοντας το σφύριγμα.

21' Γκολ:
Ο Λεοζίνιο εκτελεί το πέναλτι και ανοίγει το σκορ για τον Πανσερραϊκό. 

66' Γκολ: Ο Σιόβας ισοφαρίζει με κεφαλιά μέσα από την περιοχή για τον Πανιώνιο.



Διαιτητής: Μ. Τσινιάρης
Βοηθοί: Φ. Ελευθερίου, Λ. δημητριάδης
Συνθέσεις

Πανσερραϊκός:

Βέλιμιρ Ράντμαν, Τάσος Παπάζογλου, Γιούλ Μαβενέ, Πάμπλο Άμο, Σέζαρ Κάστρο (55' Μοχαμάν Αμπουμπακαρί), Ντα Σίλβα Σουμπίνιο, Νίκολα Μπέλιτς, Πάμπλο Άλβαρεζ, Μορίς Νταλέ, Σάλες Λεοζίνιο, Γιώργος Γεωργιάδης (95' Μπόζινταρ Τάντιτς)

Πανιώνιος:

Γιούργκεν Μάχο, Γιάννης Μανιάτης, Μάρτιν Λάτκα, Γιάννης Κοντοές, Έντιν Τσότσαλιτς, Δημήτρης Αναστασόπουλος (94' Σουλεϊμόν Ομο), Ανδρέας Σάμαρης, Φανούρης Γουνδουλάκης (57' Νταβόρ Κούκετς), Δημήτρης Σιόβας, Moχάμεντ Σαλαλί (84' Σόλομον Οκπάκο), Σίτο Ριέρα
  • Το film του αγώνα

  • 11'Κίτρινη κάρτα ο Λεοζίνιο
  • 19'Κίτρινη κάρτα ο Μάχο
  • 21'Σκοράρει ο Λεοζίνιο
  • 55'Πέρασε στον αγώνα ο Αμπουμπακαρί
  • 55'Αντικαταστάθηκε ο Κάστρο
  • 57'Πέρασε στον αγώνα ο Κούκετς
  • 57'Αντικαταστάθηκε ο Γουνδουλάκης
  • 58'Κίτρινη κάρτα ο Παπάζογλου
  • 66'Σκοράρει ο Σιόβας
  • 67'Κίτρινη κάρτα ο Κοντοές
  • 73'Κίτρινη κάρτα ο Αμπουμπακαρί
  • 75'Κίτρινη κάρτα ο Μανιάτης
  • 84'Πέρασε στον αγώνα ο Οκπάκο
  • 84'Αντικαταστάθηκε ο Σαλαλί
  • 94'Κίτρινη κάρτα ο Κούκετς
  • 94'Πέρασε στον αγώνα ο Ομο
  • 94'Αντικαταστάθηκε ο Αναστασόπουλος
  • 95'Πέρασε στον αγώνα ο Τάντιτς
  • 95'Αντικαταστάθηκε ο Γεωργιάδης
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Το 1-1 στις Σέρρες ήταν ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε εν μέρει τους Ντράγκαν Κοκότοβιτς και Τάκη Λεμονή. Πάντως οι δηλώσεις των δύο προπονητών περιστράφηκαν κυρίως γύρω από μεταγραφικά ζητήματα, μια και σε περίπου 20 ημέρες ανοίγει το σχετικό παράθυρο.
Ο Σέρβος προπονητής του Πανσερραϊκού είπε: "Είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συγκομιδή. Σίγουρα όμως πρέπει να πάρουμε έναν αξιόλογο σέντερ φορ γιατί φαίνεται ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν βάζει γκολ. Αν είχαμε πιο ποιοτικό σέντερ φορ, αν είχαμε τον Βρούτσινα ή τον Μπαγκουρά, η ομάδα θα είχε 5-6 βαθμούς παραπάνω. Πρέπει να πάρουμε επίσης έναν αριστερό μπακ γιατί μπερδεύω όλη την ομάδα που πάει ο Άλβαρεζ αριστερά. Θα δούμε ποιος από τους ξένους θα αποχωρήσει. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Κάθε ένας από αυτούς μπορεί να φύγει.

Κάποιοι παίκτες έμειναν με το μυαλό στον Παναθηναϊκό που είχαν καλή απόδοση. Παρόλο πάντως που δεν είχαμε καλή απόδοση, μπορούσαμε να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε 1-0, είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν το κάναμε. Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση λόγω ανευθυνότητας κάποιων παικτών. Κοιτάμε όμως μπροστά. Πιστεύω ότι με τις μεταγραφές θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο καλοί
".

Ο νέος προπονητής του Πανιώνιου τόνισε: "Οι μεταγραφές είναι το αγαπημένο σπορ όλων. Σίγουρα θα συζητήσουμε με τη διοίκηση, αφού όλες οι ομάδες θέλουν να ενισχύονται. Θα κοιτάξουμε όμως που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Δεν νομίζω πάντως ότι είναι πρέπον να απαντάω σε φήμες. Από 'κει και πέρα, μπορώ να πω ότι το 1-1 είναι δίκαιο με βάση το γκολ που δεχτήκαμε. Ήταν μια ψυχρολουσία γιατί έγινε ένα λάθος σε μια στιγμή που δεν δεχόμασταν πίεση. Στο β' μέρος είχαμε καλύτερη παρουσία. Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι, έτσι όμως όπως εξελίχθηκε, ο βαθμός ήταν καλός. Δεν ήταν τυχερό το 1-1 παρόλο που ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερες στιγμές. Άλλωστε ο τρόπος που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος έδειχνε ότι κάτι θα γίνει".

ΠΗΓΗ: contra.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com