Παραιτήτε ο Θεοδωρίδης (Πανσερραϊκός)

Πωλείται εντός 15 ημερών η ΠΑΕ Πανσερραϊκός της οποίας το

 ΔΣ παραιτήθηκε σύσσωμο μετά την ήττα από τον Ηρακλή.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Φιλίππου τόνισε τα εξής: “Σύσσωμο το ΔΣ υπέβαλλε την παραίτησή του προς τον πρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη σε ένδειξη συμπαράστασης για τις απαράδεκτες, εις βάρος του, αποδοκιμασίες.
Ο πρόεδρος έκανε δεκτές τις παραιτήσεις και μου είπε να μεταφέρω ότι παραιτείται και ο ίδιος και ότι η ΠΑΕ πωλείται εντός 15 ημερών”.

Ο τεχνικός των "λιονταριών" είπε: "Δυστυχώς είχαμε πάλι τα ίδια όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά και είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Γεωργιάδη και άλλη μία καλή φάση με τον Πάρκερ. Το γκολ όμως του Ηρακλή άλλαξε το παιχνίδι. Ηρθε και το δεύτερο γκολ χωρίς να κάνει φάση ο Ηρακλής και μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα.
Στο β’ μέρος πετύχαμε ένα γκολ και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν είχαμε και τύχη να βάλουμε ένα τέρμα με τον Μπέλιτς. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, τα λάθη που κάνουμε τα πληρώνουμε πολύ ακριβά. Σε κάποιες θέσεις μας λείπουν οι επιλογές. Εχουμε να διεκδικήσουμε 27 βαθμούς. Πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους μπορούμε".

Πηγή: contra.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com