Απαγόρευση κορδέλας μαλλιών

Tevez
Ανακοινώθηκε την Παρασκευή 11 Μαρτίου, από την ΔΑΔ/ΕΠΟ, η απαγόρευση της χρήσης κορδέλας, ταινίας ή στέκας για τα μαλλιά, από τους ποδοσφαιριστές. Η εκπαιδευτική ομάδα του Diaitisia.gr συνέλεξε διάφορες φωτογραφίες, για την καλύτερη κατανόηση της συγκεκριμένης υπενθύμισης που έγινε από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB).
1) Απαγορεύεται η χρήση κορδέλας, στέκας ή ταινίας, που φοριέται στα μαλλιά. Στην φωτογραφία η χρήση της κορδέλας από τον ποδοσφαιριστή Tevez, δεν επιτρέπεται.

2) Η χρήση προσθέτων που φοριούνται στο λαιμό για την προστασία του (τύπου κασκόλ), δεν επιτρέπεται. Στη φωτογραφία η χρήση του κασκόλ από τον ποδοσφαιριστή Tevez, δεν επιτρέπεται. Διευκρινίζεται ότι εάν ο ποδοσφαιριστής φορά εσωτερική μπλούζα με λαιμό, τύπου ζιβάγκο, τότε επιτρέπεται η χρήση της, αρκεί να είναι στο ίδιο χρώμα με την στολή.
3) Η χρήση λάστιχων, που καλύπτονται από τα μαλλιά,  επιτρέπεται, πάντοτε όμως με την έγκριση του Διαιτητή ότι δεν είναι επικίνδυνα. Στη φωτογραφία βλέπουμε την χρήση του λάστιχου από τον ποδοσφαιριστή Pantelic. Αφού αυτό καλύπτεται - "χάνεται" στα μαλλιά και δεν είναι επικίνδυνο, επιτρέπεται.
 Pantelic






ΠΗΓΗ: diaitisia.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com