Απέλυσε τον πατέρα της!!!! & VIDEO



Χωρίζουν τον κοινό επαγγελματικό τους βίο η ερμηνεύτρια του «All the Single Ladies» και ο πατέρας και μέχρι πρότινος μάνατζέρ της, Μάθιου Νόουλς.
Την είδηση για τη λήξη της συνεργασίας με τον πατέρα της, που τελεί και χρέη μάνατζερ από το 1990, που η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν ακόμη μέλος των Destiny Child, ανακοίνωσε πρόσφατα η Μπιγιονσέ.
Μάλιστα έσπευσε να διευκρινίσει ότι η συγκεκριμένη απόφασή της δεν υποδηλώνει και πρόβλημα στη σχέση τους, αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια: «Θα είναι πάντα ο πατέρας μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ», ενώ επισήμανε τη θετική επίδραση που έχει ασκήσει όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα της, αλλά και τις επιτυχίες που κατέκτησε χάρη σ' αυτόν.

Η Μπιγιονσέ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό το νέο της single.
Ακατάλληλο κρίθηκε το διαφημιστικό της Μπιγιονσέ για την προώθηση του νέου της αρώματος «Heat».Μετά από πολλές καταγγελίες τηλεθεατών, το διαφημιστικό σποτ της διάσημης τραγουδίστριας κρίθηκεακατάλληλο από την «Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων» στην Αγγλία, η οποία μεν αποφάνθηκε ότι δεν είναι προσβλητικό αλλά έχει σεξουαλικά υπονοούμενα. Για το λόγο αυτό η προβολή του επιτρέπεται μόνο μετά τις 7και μισή το βράδυ.Στο μικρό αυτό βίντεο η αισθησιακή σταρ φοράει ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα, χαϊδεύει προκλητικά το σώμα της και αναφωνεί αισθησιακά «Fever» .
ΠΗΓΗ:http://www.yupi.gr
???

????

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com