Οι πιο σέξι γυναίκες του 2006


Σοφία,  Ειρήνη,  Κάρεν, Σάντρα, Έιπριλ, Μπρουκ  και Στέισι. Μια επτάδα «τριαντάφυλλα»… μια επτάδα αναμνήσεις. Το MEN 24 θυμάται τις καλύτερες του στιγμές στο 2006.  Είναι οι γυναίκες που μας συντρόφευσαν τη χρονιά του 2006. 

Μπρουκ Μπανξ

Επάγγελμα
: Μοντέλο
Βιογραφικό: Η Μπρουκ γεννήθηκε στο Χιούστον αλλά ζει μαζί με τους δικούς της στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών όπου εργάζεται ως μοντέλο. Είναι μια γυναίκα που με όταν την βλέπεις νομίζεις ότι τρώει άνδρες για πρωινό. Βέβαια, τα φαινόμενα απατούν. Για παράδειγμα, υπήρξε εθελόντρια του ερυθρού σταυρού για τουλάχιστον δύο χρόνια.
Δήλωση: «Ναι, έχω πληγωθεί πολλές φορές. Γι΄ αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω μείνει χωρίς σχέση.»
Σοφία Βεργκάρα

Επάγγελμα: Φωτομοντέλο - Παρουσιάστρια
Βιογραφικό: Η Σοφία γεννήθηκε το 1972 στην Μπαρανκουίλα της Κολομβίας. Η οικογένεια της είχε φάρμα και την παιδική της ηλικία την πέρασε κολυμπώντας σε παραπλήσιο ποταμό και κάνοντας ιππασία. ωστόσο η προσωπική της ζωή κάθε άλλο παρά ήρεμα εξελίχθηκε. Ο μεγαλύτερος της αδελφός δολοφονήθηκε στην Κολομβία και η δολοφονία του παραμένει ανεξιχνίαστη. Παντρεύτηκε μία φορά στην ηλικία των 18, χώρισε τέσσερα χρόνια. από τότε έχει συνδεθεί με διάφορους διάσημους όπως ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο Τομ Κρουζ για ένα μήνα καθώς και με ο Λουίς Μιγκέλ.
Δήλωση: «Αν με ρωτάς αν το στήθος μου είναι φυσικό, ναι, είναι φυσικό. Δεν έχει αλλάξει το μέγεθός του από τότε που ήμουν 13

                                               Σάντρα Ραμίρεζ

Επάγγελμα: Ηθοποιός
Βιογραφικό: Η Σάντρα σπούδασε υποκριτική και χορό για χρόνια, μιλάει δύο γλώσσες και αυτή τη στιγμή ζει το όνειρο της στο Χόλιγουντ. Την γνωρίσαμε στο «Φάντασμα της όπερας» πριν δύο χρόνια και η ίδια μας έχει υποσχεθεί πολύ περισσότερες φωτογραφήσεις και ταινίες στο μέλλον.
Δήλωση: «Όχι δεν θα πήγαινα με κάποιον για ένα μόνο βράδυ;. Το σεξ είναι πολύ σημαντικό αλλά για μένα είναι ακόμη σημαντικότερο με ποιον το κάνεις. Είμαι της αρχής να κάνω σεξ μόνο με αυτόν που έχω σχέση και όχι με τον οποιοδήποτε.»

Έιπριλ Σκοτ

Επάγγελμα
: Μοντέλο - Ηθοποιός
Βιογραφικό: Το όνειρο της από μικρή ήταν να γίνει μοντέλο. Έτσι όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτεία όπου γεννήθηκε, το Μιζούρι, και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κάνει φωτογραφίσεις για τα γνωστότερα ανδρικά περιοδικά, περιοδικά μόδας ενώ προσφατα μας χαρισε αξεχαστες στιγμές στο “The Dukes of Hazard”.
Δήλωση: «Ναι, έχω κάνει φωτογράφηση με άλλη γυναίκα για ένα ημερολόγιο του Bacardi πέρυσι. ¨Στη φωτογράφηση, ήμουν μαζί με ένα άλλο φωτομοντέλο, φορώντας μπικίνι, και πλέναμε αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή, ο φωτογράφος μας είπε: να πλύνουμε η μία την άλλη. Στην αρχή, και οι δύο νοιώσαμε αμηχανία. Μετά, είχε πολύ πλάκα.»

                                      Ειρήνη Βορόβινα

Επάγγελμα
: Μοντέλο
Βιογραφικό: Η Ειρήνη είναι 26 χρονών. Κατάγετε από τη Ρωσία από όπου και έφυγε θεωρώντας ότι ήταν πολύ μικρή για τα όνειρα της. Εδώ και 5 χρόνια ζει και εργάζεται ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη. Έχει πάρει μέρος σε πολλές διαφημίσεις στην Αμερική και ετοιμάζεται να γίνει εξώφυλλο σε μεγάλο περιοδικό.
Δήλωση: «Είναι αλήθεια ότι μου αρέσουν οι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτός που έχω δεσμό τώρα είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος

Κάρεν Μακ-Ντούγκαλ

Επάγγελμα
: Μοντέλο - Ηθοποιός
Βιογραφικό: Η Κάρεν είναι 28 χρονών. Μένει στο Λος Άντζελες μαζί με τους τρεις αδελφούς της. Παρότι τα αδέλφια της είναι αρκετά συντηρητικά, η Κάρεν έχει κάνει γυμνή φωτογράφιση για το Playboy, όπου εμφανίστηκε ως το «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Μάλιστα βαθμολογία των αναγνωστών την έφερε στη δεύτερη θέση τη χρονιά εκείνη πισω από την Πάμελα Άντερσον.
Δήλωση: «Από τους ρόλους που μου προτείνουν, στριπτιζέζ, ιερόδουλες και άλλα παρόμοια δεν με συγκινεί τίποτα. Ο ρόλος που θα ήθελα να παίζω είναι της μητέρας που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο εκτός από τα παιδιά της.»

                                         Στέισι Κέμπλερ

Επάγγελμα
: Παλαίστρια - Ηθοποιός
Βιογραφικό: Η Στέισι γεννήθηκε στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ το 1979. Δοκίμασε διάφορα επαγγέλματα μέχρι να βρει το δρόμο της και να καταλήξει στο wrestling. Το 2004 ήρθε η καταξίωση όταν και κέρδισε τον τίτλο «World Wrestling Entertainment - Babe of the Year». Για τον τίτλο αυτό δεν μέτρησαν ούτε οι εντυπωσιακές της διαστάσεις (86-61-89), ούτε τα σπασμένα κατά καιρούς πλευρά αλλά το 1.06 μήκους πόδι της.
Δήλωση: «Πίστευα στην ύπαρξη του Άη-Βασίλη μέχρι την ηλικία των 10. Την επόμενα χρονιά ένας συμμαθητής μου γέλασε μαζί μου όταν του το είπα. Γύρισα στο σπίτι πολύ πικραμένη καθώς είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει.»

ΠΗΓΗ: men24.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com