ΕΛΛΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2-1(ΕΛΠΙΔΩΝ) - ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 2-1 την αντίστοιχη της Βουλγαρίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε άλλη μια νίκη σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της προκριματικής φάσης του EURO 2013.
Η ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 6΄ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Άρη Σοϊλέδη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορούσε στη συνέχεια να πετύχει δεύτερο τέρμα, όμως οι Μητρόπουλος (22΄) και Σκόνδρας (39΄) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κούντσεφ. Σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Ποπόφ (σουτ άουτ στο 25΄).
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Βουλγαρία πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με το φάουλ του Τόνεφ στο 64΄.  Η Εθνική μας αντέδρασε γρήγορα και επτά λεπτά αργότερα έκανε το 2-1 με προβολή του Καραγκούνη. Ο ίδιος παίκτης είχε καλές στιγμές στο 75΄, όταν το δυνατό σουτ πέρασε μόλις άουτ και στο 90΄, όταν από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χρήστος Μήτσιος, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σκόνδρα, Τσβέτκοφ, Ντρενοβίτσκι.
ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου, Σκόνδρας, Σοϊλέδης (68΄ Αποστολόπουλος), Λαγός, Στάμου, Μητρόπουλος (62΄ Γκέντσογλου), Χρυσοφάκης (62΄ Καραγκούνης), Πέτσος (72΄ Μαυρίας), Γιάννου (72΄ Βέλλιος), Φορτούνης (78΄ Αυλωνίτης), Βασιλόγιαννης (72΄ Ανάκογλου)
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κούντσεφ, Ντέτσεφ, Ντρενοβίτσκι, Ποπόφ (54΄ Κοσταντίνοφ), Τσβέτκοφ, Μάρτσεφ (54΄ Νικόλοφ), Τόνεφ (77΄ Μπενγκιούζοφ), Κοστόφ (83΄ Πάσκοφ), Ντίμοφ (61΄ Κόλεφ), Τσβετάνοφ (68΄ Καραχανάκοφ), Μιλάνοφ
«Συνεχίσαμε το νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων στα φιλικά ματς, σε μια δύσκολη εποχή για τους παίκτες μας, καθώς είναι σε αναμονή για διακοπές και οι περισσότεροι δεν έχουν για καιρό αγώνες στα πόδια τους. Κατά διαστήματα παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαια νικήσαμε. Είμαι ικανοποιημένος για τη διάθεση και το πάθος των παικτών», σχολίασε ο Γιώργος Γεωργιάδης.
ΠΗΓΗ:http://www.epo.gr
 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com