ΟΦΗ και Τρίκαλα στα play off με ...

Κανονικά στα πλέι οφ θα πάρουν μέρος ΟΦΗ και Τρίκαλα μετά από παρέμβαση της UEFA. Αυτό που αποφασίστηκε στην συνάντηση του Τζιάνι Ινφαντίνο με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Πάνο Μπιτσαξή είναι ότι οι ομάδες της Football League που παίρνουν την άνοδο χρειάζονται χρόνο προσαρμογής για τις αδειοδοτήσεις, οι οποίες αναστέλλονται για φέτος στην Β' κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα, στο Δ.Σ. της Παρασκευής αναμένεται να διαβαστεί επιστολή της UEFA η οποία θα αναφέρει ότι είναι σύμφωνη με την άποψη του κ. Ιφαντίνο και πως η ΕΠΟ είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην οποία οι προϋποθέσεις αδειοδότησης είναι ακριβώς ίδιες για τις ομάδες που βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία και γι’ αυτές που ανεβαίνουν από τη Β’ Εθνική.
Ως εκ τούτου, εναρμονισμένη με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η ΕΠΟ θα πρέπει να δίνει χρόνο προσαρμογής στις ομάδες που κερδίζουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Αυτό πιο απλά σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να υιοθετήσει τα όσα υποστηρίζει η UEFA και να αναστείλει τη φετινή διαδικασία αδειοδοτήσεων για τις ομάδες τις Football League.
Αυτό θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο του ΟΦΗ και των Τρικάλων για την κανονική συμμετοχή τους στα πλέι οφ –παρά το γεγονός ότι οι φάκελοί τους είχαν απορριφθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ– και παράλληλα αποδεσμεύει την ΕΠΟ από το αδιέξοδο στο οποίο την είχε φέρει η προσφυγή της κρητικής ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια, την οποία και αναμένεται να αποσύρει.

Newsroom ΔΟΛ
ΠΗΓΗ: sports.in.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com