Ιωάννα Λίλη 2η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο


Η Ιωάννα Λίλλη ανάμεσα στις πιο ωραίες γυναίκες αθλητών στην Ευρώπη! Η πανέμορφη σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη ήρθε δεύτερη σε ψηφοφορία μεγάλης αθλητικής εφημερίδας της Μεγάλης Βρετανίας λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους προτίμησης μετά τη Βικτόρια Μπέκαμ.
Φαίνεται πως οι Βρετανοί είναι καλόγουστοι, αφού σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η εφημερίδα προκειμένου να αναδείξει τις δέκα πιο sexy συντρόφους ποδοσφαιριστών η Ιωάννα Λίλη ήρθε δεύτερη στις προτιμήσεις του κοινού. Η όμορφη Ελληνίδα απέσπασε 1.500 ψήφους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ψήφισαν συνολικά 2.000 άτομα. Για την ψηφοφορία είχαν αναρτηθεί φωτογραφίες των υποψηφίων με μαγιό.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έφτασε στα χέρια της Ιωάννας Λίλλη εντελώς τυχαία, αφού η ίδια δεν γνώριζε απολύτως τίποτα σχετικά με τον εν λόγω διαγωνισμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα πληροφορήθηκε από φίλους της μέσω του λογαριασμού της στο Facebook πως η εφημερίδα την κατατάσσει στη δεύτερη θέση του top-10 των πιο ωραίων συντρόφων ποδοσφαιριστών. Η ίδια έμεινε άφωνη, αφού έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον χώρο του modeling και της showbiz. Βέβαια, σύμφωνα με άνθρωπο του στενού φιλικού της κύκλου, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, αφού το

άρθρο που συνόδευε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ήταν άκρως κολακευτικό.
Αναμφισβήτητα η Ιωάννα υπήρξε από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της χώρας μας και μολονότι θα μπορούσε να κατακτήσει ακόμη και τις πασαρέλες του εξωτερικού, επέλεξε να αφοσιωθεί στον άντρα της ζωής της, τον Θοδωρή Ζαγοράκη, και στην ανατροφή των δύο παιδιών τους.
Πάντως, τον τελευταίο καιρό της έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για να επιστρέψει στο τηλεοπτικό προσκήνιο, και όπως μαθαίνουμε τις σκέφτεται σοβαρά.
Πηγή: http://www.espressonews.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com