Αναγέννηση VS Πανσερραϊκός 1-1


Από ένα βαθμό στα Γιαννιτσά η Αναγέννηση και ο Πανσερραϊκός

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από τα Γιαννιτσά ο Πανσερραϊκός για το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής. Οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου αν και προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπόγιαν Βρούτσινα στο 37' δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με γκολ του Νταντίδη στο 75' με σουτ ισοφάρισαν σε 1-1.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Χατζόγλου, Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (58' Τοσουνίδης), Παπαδόπουλος Θ. (90' Μυλωνάς), Μπέκας, Τσίλης (71' Τζεβελέκης).
Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης, Παντελιάδης, Ντίογκο, Μιλένκοβιτς, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Βρούτσινα (67' Βουτσιάς), Τριανταφύλλου, Γκόμεζ (89' Μουσικάκης).

Η αποστολή για τα Γιαννιτσά

Με μια πρωϊνή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό ματς κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Παύλος Δημητρίου ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή της ομάδας η οποία περιλαμβάνει τους παρακάτω παίκτες.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Περπερίδης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Μουσικάκης, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου Κώστας, Βρούτσινα, Στεφανίδης, Γκόμεζ, Βουτσιάς, Γκούρτσας, Κονέ, Τσαούσης, Ασλανίδης.
ΠΗΓΗ:paepanserraikos.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com