ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΜΑΣ vs Π.Α.Ο.Κ 0- 2 (17/12/2011)


Εύκολα, άνετα και ξεκούραστα ο ΠΑΟΚ
Την πιο ξεκούραστη νίκη του στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, που για την 14η αγωνιστική κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Δόξα Δράμας. Με τους φίλους του Δικεφάλου να μετατρέπουν το γειτονικό Καυτανζόγλειο σε μικρή Τούμπα, η ομάδα του Μπόλονι αγωνίστηκε στο ρελαντί και καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος με τέρματα των Σαλπιγγίδη και Φωτάκη. Οι ασπρόμαυροι πλέον ανέβηκαν στους 22 βαθμούς και την τέταρτη θέση, ενώ η αποθέωση για ακόμα μία φορά για τον Σαλπιγγίδη παύει πλέον να αποτελεί έκπληξη. Στον ένα βαθμό παραμένει η ομάδα του Κατσαβάκη, που με την εικόνα της δείχνει πως μόνο με... θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Σ' έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα να επιβληθεί της αδύναμης Δόξας Δράμας. Χωρίς να φορτσάρει, η ομάδα του Μπόλονι είχε από τα πρώτα λεπτά την συντριπτική κατοχή, που έφτασε μέχρι και το 75-25 κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, ψάχνοντας διαδρόμους στην μαζική άμυνα των δραμινών. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα καταγράφθηκε στο 22' με τον Βιεϊρίνια και πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης, που δέχθηκε τη μπάλα από τακουνάκι του πορτογάλου, άνοιξε το σκορ με ωραία προσπάθεια.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά για τον ΠΑΟΚ, που χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση διατηρούσε άνετα την πρωτοβουλία ελέγχοντας τον αγώνα. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε και ήρθε στο 40' με τον Λίνο, που συμμετείχε και στο πρώτο, να βρίσκει τον Φωτάκη και τον έλληνα διεθνή να νικάει εύκολα τον Ρόκα με κεφαλιά. Η Δόξα ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να αντιδράσει, ο Γλύκος ήταν απλός θεατής του αγώνα και η διαφορά στις πάσες δείχνουν χαρακτηριστικά τη διαφορά των δύο ομάδων (76 εύστοχες η Δόξα, 246 ο ΠΑΟΚ).
Σε χαλαρούς ρυθμούς κύλησε το δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να κατεβάζει ταχύτητα και να περιορίζεται σε μία φλύαρη κυκλοφορία και τη Δόξα να προσπαθεί να ψάχνει το πρώτο της γκολ στο Καυτανζόγλειο. Οι τυπικά γηπεδούχοι, αφού οι φίλοι του Δικεφάλου μετέτραψαν το γήπεδο σε μικρή Τούμπα, είχαν ένα καλό σουτ με τον Λεάντρο στο 50', ενώ στην καλύτερή τους ευκαιρία, ο Βάντερσον εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του, αλλά αστόχησε από καλή θέση στο 63'.
Ο ΠΑΟΚ απάντησε με ένα καλό σουτ του Σαλπιγγίδη στο 71', ενώ ο Μπόλονι βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τόσο τον έλληνα διεθνή επιθετικό, όσο και τον Γκαρσία. Παρά τις αλλαγές η εικόνα του Δικεφάλου δεν άλλαξε, με τους ασπρόμαυρους να έχουν και πάλι συντριπτική κατοχή (έπεσε στο 63-37), αλλά να μην φορτσάρουν σε κανένα σημείο της επανάληψης. Στην καλύτερη ευκαιρία του Δικεφάλου ο Γιάννου δεν κατάφερε στο 84' να σκοράρει και το ματς ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να περνούν ένα πολυ εύκολο μεσημέρι.
Δόξα Δράμας

Δόξα Δράμας

0-2

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ
Καυτανζόγλειο ΣτάδιοΔιαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
14η αγωνιστικήΗμερομηνία: 18/12/2011 15:00
Ενδεκάδες
77Ρόκα Χ.
16Κανακούδης Π.
2Τριποτσέρης Θ.
5Βέρτζος Α.
22Σικαλιάς Α.
7Πίντο Λ.
9Βάντερσον Κ.
18Λίμα Β.
13Αραβίδης Χ.
80Γκαμπόρ Ε.
20Πιτσόκος Γ.
Γλύκος Π.71
Μαλεζάς Σ.13
Μπαλάφας Σ.4
Λίνο Μ.16
Ετό Α.77
Φωτάκης Γ.18
Γκαρσία Π.5
Βιεϊρίνια Α.10
Λαζάρ Κ.25
Αθανασιάδης Σ.33
Σαλπιγγίδης Δ.9
Αλλαγές
46'
 Σοϊλέδης Α. (M)
 Ρούτσης Χ. (M)
 Πιτσόκος Γ. (Ε)
 Σικαλιάς Α. (Α)
75'
 Κουμπρόγλου Α. (Ε)
 Αραβίδης Χ. (Ε)
(M) Ιβιτς Β. 
(M) Γκαρσία Π. 
59'
(M) Γεωργιάδης Γ. 
(Ε) Σαλπιγγίδης Δ. 
71'
(Ε) Γιάννου Α. 
(Ε) Αθανασιάδης Σ. 
78'
Γκολ
(Σουτ) Σαλπιγγίδης Δ.27'
(Κεφαλιά) Φωτάκης Γ.40'
Κάρτες
14'Βέρτζος Α. 
19'Αραβίδης Χ. 
62'Κανακούδης Π. 
71'Βάντερσον Κ. 
84'Πίντο Λ. 
 Μπαλάφας Σ.67'
Προπονητές
ΠΜάκης Κατσαβάκης
Λάζλο ΜπόλονιΠ


ΠΗΓΗ: http://www.sport.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com