ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ VS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1 (18/12/2011)


Ισόπαλο 1-1 εληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανσερραϊκό στα Χανιά, για την 8η αγωνιστική της Football League.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των Χανίων παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πανσερραϊκός βρίσκεται πλέον στην 4η θέση, αλλά απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή.
Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πλατανιάς, ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φτάσει πρώτος στο γκολ. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές του, δεν μπόρεσε να το πετύχει, με αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός να αρχίσει να ισορροπεί το παιχνίδι και να κυνηγάει από την πλευρά του και αυτός το γκολ με αντεπιθέσεις.
Η υπεροχή, πάντως, των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος απέδωσε καρπούς στο τέλος του 45λέπτου. Συγκεκριμένα, στο 44' ο Ναζλίδης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Αν και η ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν με το μέρος του Πλατανιά, εξαιτίας του τέρματος που είχε πετύχει, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να απαντήσει γρήγορα στην επανάληψη και να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 55' χρειάστηκε και το λάθος του Μαρτσάκη, για να κάνει το 1-1 ο Βρούτσινα με σουτ μέσα από την περιοχή. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα των Χανίων στην έδρα της και μόλις το δεύτερο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.
Μετά την ισοφάριση, ο Πλατανιάς έδειχνε αγχωμένος και ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί φτάνοντας και σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 70' είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να το πετύχει, ωστόσο το σουτ του Βρούτσινα μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη, μένοντας το ισόπαλο 1-1.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Θεοδωρέλης, Ραπτάκης, Πότσι, Μαρτσάκης (64' Τσεσμελής), Γκονζάλες (83' Δρακάκης), Ναζλίδης, Μιρτσέτα, Ντράμι.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Παντελιάδης, Τριανταφύλλου Κώστας, Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ (68' Βούτσιας), Ανάκογλου (78' Ντα Κόστα), Ντιόγκο, Βρούτσινα (85' Τσαούσης), Στεφανίδης.
πηγή:http://www.onsports.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com