Έφυγε Ζαγοράκης, έρχεται Βρύζας

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΠΑΟΚ υπέβαλε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και τη θέση του θα πάρει μέχρι το καλοκαίρι ο Ζήσης Βρύζας. «Φεύγω για το καλό της ομάδας», τόνισε ο Ζαγοράκης.
Μετά την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο και τα όσα ακολούθησαν, η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» του Βορρά ήταν έκρυθμη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αρχικά ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει λέγοντας: «Τελείωσα. Δεν συνεχίζω»!

Μάλιστα, δεν εμφανίστηκε καθόλου του πρωί της Πέμπτης (26/1) στα γραφεία της ΠΑΕ μετά τις υλικές ζημιές που υπέστησαν μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο. Ο Κατσαρής πάντως, προσπάθησε να τον μεταπείσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς ο Ζαγοράκης επέμενε στην απόφασή του. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη εξάλλου, στις επαφές που είχε την Τετάρτη (25/1) με στελέχη της διοίκησης τόνισε ότι θα ήταν καταστροφικό τη δεδομένη χρονική στιγμή να τεθεί θέμα διοίκησης.
Λίγο αργότερα ο Ζαγοράκης κατέθεσε την παραίτησή του και στη συνέχεια προχώρησε σε γραπτή δήλωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ με την οποία αναφέρει: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.
Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.
Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...

Με τιμή

Θόδωρος Ζαγοράκης»

Αναλαμβάνει ο Βρύζας, μπροστά η οικογένεια Σαχπατζίδη
Μετά από αυτή την κίνηση δεν αποκλείεται να πάρουν σειρά και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Πλέον αναμένεται Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς τον Ζαγοράκη για να καθοριστεί η επόμενη μέρα στα διοικητικά. Τη θέση του στον προεδρικό θώκο του συλλόγου θα αναλάβει ως το καλοκαίρι ο Ζήσης Βρύζας.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις η οικογένεια Σαχπατζίδη αναμένεται να μπει μπροστά και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μετά Ζαγοράκη εποχή, ενώ είναι διατεθειμένη να στηρίξει απόλυτα τον Βρύζα.
ΠΗΓΗ:http://www.gazzetta.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com