Πανσερρα'ι'κό-Αναγέννηση Επανομής 3-0 (Κ20) 18-2-2012


Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος, ούτε ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέασαν τονΠανσερρα'ι'κό Κ20 που ''καθάρισε'' από νωρίς την Αναγέννηση Επανομής και τελικά την κέρδισε με 3-0.Ο Μπονέρης άνοιξε το σκορ (12'), ο Κασσέρης πέτυχε γκολάρα (15') και οΑσλανίδης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα (90'+1') για την τέταρτη νίκη της ομάδας μας σε πέντε αγώνες.

Πανσερρα'ι'κός Κ20: Μπίμπης, Κασμερίδης, Μπουφίδης, Καψάλης, Τσιντσάρης, Δαγκούλης, Σ. Τσιμίκας, Κασσέρης (74' Διαμαντής), Μπονέρης, Σερέκας (46' Γιαννόπουλος), Κούτλας (46' Ασλανίδης).

1'   Άρχισε το παιχνίδι στο πάρκο της Ομόνοιας!3'   Για να δούμε πως παρατάχθηκε η ομάδα μας.Μπροστά από τον γκολκίπερ Μπίμπη, στην άμυνα, βρίσκονται οι Τσιντσάρης (δεξιά), Καψάλης (αριστερά), Κασμερίδης και Μπουφίδης.Αμυντικά χαφ είναι ο Δαγκούλης με τον Στέργιο Τσιμίκα, δεξιά κινείται ο Κασσέρης, αριστερά ο Μπονέρης και το επιθετικό δίδυμο αποτελείται από τους Σερέκα και Κούτλα, με τον δεύτερο σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο.
5'   Δεν θα λέγαμε ότι είναι αρκετός ο κόσμος που παρακολουθεί τον αγώνα.Περίπου 70-80 άτομα βρίσκονται στις κερκίδες αυτήν την στιγμή.
8'   Καλό σουτ από τον Στέργιο Τσιμίκα, ο γκολκίπερ της Επανομής αποκρούει.
11'   Νέα προσπάθεια για την ομάδα μας.Αυτή τη φορά ήταν ο έτερος αμυντικός χαφ, ο Στάθης Δαγκούλης, που σούταρε, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απομάκρυνε.
12'   ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!1-0 με τον Μπονέρη!
12'   Ο Πανσερρα'ι'κός κέρδισε κόρνερ, με τον Στέργιο Τσιμίκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση.Ο Κώστας Σερέκας πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας της Επανομής απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Δημήτρης Μπονέρης άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά!
15'   ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!2-0 με τον Κασσέρη!
15'   Πολύ όμορφο τέρμα από τον Μαργαρίτη Κασσέρη!Ο νεαρός μέσος πήρε την μπάλα σε πολύ μακρινή θέση από τα δεξιά και με ένα υπέροχο σουτ ''έγραψε'' το 2-0!
19'   Θεαματικό ξεκίνημα από την ομάδα μας η οποία δείχνει ότι φέτος δεν... αστειεύεται!Παρότι βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του αγώνα, τα ''λιονταράκια'' δείχνουν ότι δεν πρόκειται να ''πετάξουν'' βαθμούς σήμερα.Μάλιστα, μεταξύ των δύο γκολ, στο 14', ο Κούτλας έχασε μία καλή ευκαιρία, με τον αντίπαλο κίπερ να απομακρύνει την μπάλα μετά από σουτ του νεαρού φορ.
24'   Συνεχίζει να έχει την κατοχή ο Πανσερρα'ι'κός και να πιέζει την Επανομή.Δεν έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι μετά το 2-0.
26'   Μεγάλη φάση για την Επανομή!Ο Μπίμπης έσωσε αρχικά την εστία του σε σουτ αντιπάλου και εν συνεχεία ένας άλλος παίκτης της Επανομής δεν μπόρεσε να μειώσει από κοντά.
31'   Έχει ισορροπήσει στα τελευταία λεπτά η Αναγέννηση.Πέρα από την μεγάλη ευκαιρία στο 26', η φιλοξενούμενοι έκαναν μερικές ακόμα καλές προσπάθειες.
36'   Παιχνίδι κέντρου εδώ και κάποια ώρα.
42'   Κοντά στο 3-0 έφτασε η ομάδα μας.ο Κασσέρης σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ένας αμυντικός κόντραρε την μπάλα και αυτή απομακρύνθηκε.
45'+1'   Τέλος πρώτου μέρους.Πανσερρα'ι'κός Κ20-Αναγέννηση Επανομής Κ20 2-0.
Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο πάρκο της Ομόνοιας.Τα ''λιονταράκια'' του Σάκη Αναστασιάδη μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0.Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Μπονέρης με κεφαλιά (12') και τα τέρματα για την ομάδα μας διπλασίασε ο Μαργαρίτης Κασσέρης με εκπληκτικό σουτ (15').Από τα μέσα του πρώτου μέρους και μετά, η Επανομή ανέβηκε και θα μπορούσε να μειώσει, αλλά από την μία η ετοιμότητα του Μπίμπη και από την άλλη η αστοχία των παικτών της Αναγέννησης δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο.
46'   Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.Δύο αλλαγές για την ομάδα μας.
48'   Με την έναρξη της επανάληψης, ο Νίκος Ασλανίδης και ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τις θέσεις των Κώστα Σερέκα και Άγγελου Κούτλα.
49'   Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Ασλανίδης έπιασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
50'   Ο Σάκης Αναστασιάδης έχει πλέον στον πάγκο τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Καρέλη και τους Μεντή, Διαμαντή, Κ. Τσιμίκα και Πετρίδη οι οποίοι συμπληρώνουν την 18άδα.
53'   Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τερέν, όμως ο ηλιόλουστος καιρός προσφέρεται για ποδόσφαιρο.
53'   Νέο σουτ, αυτήν την φορά από τον Γιαννόπουλο, πάλι άουτ.
58'   Καλό σουτ από πλευράς Επανομής, ο Μπίμπης αποκρούει πραγματοποιώντας μία δύσκολη επέμβαση.
61'   Νέα προσπάθεια και σουτ από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η μπάλα φεύγει έξω.
70'   Έχει πέσει αρκετά ο ρυθμός του αγώνα και στα τελευταία λεπτά δεν έχει σημειωθεί κάποια καλή φάση.
74'   Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανσερρα'ι'κό.Ο Διαμαντής περνάει στην θέση του Κασσέρη.
82'   Παραμένει το 2-0 σε ένα δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι πολύ κατώτερο του πρώτου από πλευράς θεάματος.Το θετικό είναι πως ο Πανσερρα'ι'κός κρατάει σφιχτά στα χέρια του το τέταρτο τρίποντο της σεζόν!
88'   Οδεύουμε στο τέλος του ματς.Ένα απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Γιαννόπουλου πριν από λίγο, η μπάλα έφυγε άουτ.
89'   Δοκάρι για την ομάδα μας!Ο Διαμαντής σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα βρήκε το δοκάρι!
90'+1'   ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!3-0 με τον Ασλανίδη!
90'+1'   Ο Γιαννόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην συνέχεια της φάσης ο Ασλανίδης έκανε το 3-0 με σουτ από πλάγια θέση.
90'+4'   Τέλος.Πανσερρα'ι'κός Κ20-Αναγέννηση Επανομής Κ20 3-0!!!
Ακόμα τρεις βαθμούς στο... σακούλι της έβαλε η ομάδα Κ20 του Πανσερρα'ι'κού.Έχοντας την ''κληρονομιά'' του 2-0 από το πρώτο μέρος (Μπονέρης 12', Κασσέρης 15'), τα ''λιονταράκια'' διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι και το τέλος, με τον Ασλανίδη απλά να σφραγίζει την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα νέων της Football League στο 90'+1'.

ΠΗΓΗ:http://panserraikos.blogspot.com
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com