ΑΝΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕ (ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ) - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

World Cup ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

ΑΝΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕ (ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ)


Ο τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος, 64, πεθαίνει


Ο τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος πέθανε σε νοσοκομείο Αθηνών την Τρίτη, η Αθήνα-Μακεδονίας ειδησεογραφικό πρακτορείο, μετά την ταλαιπωρία πνευμονικό οίδημα που προκαλείται από την καρδιακή προσβολή.
Ήταν 64.
Μητροπάνος θεωρήθηκε ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της ελληνικής λαϊκής και ρεμπέτικης λαϊκής μουσικής, γνωστός για την ομαλή φωνή του και την αξιοπρεπή παράδοση.
Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1948, σε ένα χωριό έξω από τα Τρίκαλα στη Θεσσαλία, και άρχισε να εργάζεται ως τραγουδίστρια μετά τη μετακίνηση στην Αθήνα το 1964.
Τραγούδησε μαζί με ρεμπέτικα κυρίους Γρηγόρη Μπιθικώτση και ο Γιώργος Ζαμπέτας, και αργότερα συνεργάστηκε με διεθνούς φήμης Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις και ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Πιο πρόσφατα, Μητροπάνος τραγούδησε με μια σειρά γνωστών νεότερους πράξεις, και συνέχισε να εκτελεί ζωντανά σε συσκευασμένα σπίτια σε όλη την Ελλάδα.
Το 2010 έκανε μια περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, παίζοντας σε ένα σχεδόν πλήθος ικανότητα στο Δημαρχείο Music Radio σε Νέα Υόρκη τον Ιούλιο του ίδιου έτους.
ΠΗΓΗ: http://www.ekathimerini.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2