Πέτυχε κι άλλη αναβολή ο Ψωμιάδης


Ο Μάκης Ψωμιάδης βγήκε «νικητής» στην πρώτη δικαστική μάχη με την ΑΕΚ, καθώς χθες απορρίφθηκε η δέσμευση περιουσίας των παιδιών του, ενώ σήμερα πέτυχε αναβολή στο Εφετείο για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ.
Ο δικηγόρος του Big Mac ζήτησε από το δικαστήριο να μην εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση καθώς ο πελάτης του παραμένει υπό κράτηση στις φυλακές των Σκοπίων και ήθελε να είναι παρών για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Επίσης, ο Χαρίλαος Ψωμιάδης νοσηλεύεται στην εντατική στην Καβάλα καθώς υπέστη έμφραγμα, με την πρόεδρο πάντως να ζητάει αποδεικτικά στοιχεία και χαρτιά από το νοσοκομείο, καθώς ο δικηγόρος της ΑΕΚ έλεγε πως κάθε φορά που υπάρχει δίκη είναι άρρωστος!
Σε ό,τι αφορά τον Μάκη Ψωμιάδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εκδοθεί στην Ελλάδα 9 Μαϊου κι έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 6 Ιουνίου του 2012.
Στο Εφετείο βρίσκονταν από το πρωί οι Αδαμίδης, Δημητρέλος, Οικονομόπουλος, Γρανίτσας και Ρόκας, με τον πρόεδρο της Ένωσης να αποχωρεί νωρίς για να πάει στο υπουργείο και την εφορία, έχοντας κάποιες επιταγές μαζί του, στην προσπάθεια να εξασφαλίσει ενημερότητα.
Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ λίγο μετά την αναβολή της εκδίκασης για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της Ένωσης, μίλησε ο Χάρης Οινομόπουλος.
«Περνάμε δύσκολες ώρες, η ΑΕΚ περνάει δύσκολες ώρες, η δικαιοσύνη περνάει δύσκολες και η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες», τόνισε αρχική ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, για να συμπληρώσει, «ελπίζω η δικαιοσύνη να λάμψει και να λάμψει έγκαιρα».
Όσον αφορά την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα ο αντιπρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε: «Για τα ασφαλιστικά μέτρα η απόφαση έχει δημοσιευτεί και νομίζω ότι μιλάει από μόνη της. από εκεί και πέρα από όσο γνωρίζουμε τα περιουσιακά στοιχεία των παιδιών του Ψωμιάδη παραμένουν δεσμευμένα από το ΣΔΟΕ».


ΠΗΓΗ: http://www.sentragoal.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com