ΠΑΟΚ - Απολαμβάνει την κορυφή


Αν και ξεκίνησε από το -4 (από τον Παναθηναϊκό), ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πολύ γρήγορα στο +1 (από την ΑΕΚ)! Η ομάδα του Μπόλονι έφερε... τούμπα τα πλέι οφ και μετά τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0, πάτησε κορυφή.
Τώρα που κρίνεται όλη η χρονιά, ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε
τον παλιό καλό εαυτό του! Οπως τότε που κέρδιζε παιχνίδια χωρίς να κάνει πολλές ευκαιρίες, χτυπώντας μια φορά σαν την? κόμπρα, και μη επιτρέποντας στον αντίπαλό του να πατήσει στην περιοχή του Χαλκιά. Ηταν η εποχή του? Σάντος, από τον οποίο ο Μπόλονι ζήτησε χθες «να πάρει 4-5 παίχτες μας στο Euro»!
Μπροστά σε 15.000 κόσμο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο μεγαλύτερο διάστημά του. Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να ασκήσει μια πίεση γύρω στο ημίωρο και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα με προβολή στα δίχτυα του Καρνέζη στο 32' και πανηγύρισε το γκολ στο κάγκελο.
Αφού ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που ήθελε, στο υπόλοιπο διάστημα προσπάθησε να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει αυτό που ήθελε κι εκείνος. Οι «πράσινοι» μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, ο Φερέιρα μετά το 60' άρχισε να φορτώνει την επίθεσή του (με τον Χριστοδουλόπουλο δεξιό επιθετικό και τον Ζέκα μπακ, αλλά και τον Τοτσέ στην κορυφή, με τον Κλέιτον λίγα μέτρα πιο πίσω), αλλά ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους κι ο Χαλκιάς δεν αντιμετώπισε κίνδυνο.
Ο ΠΑΟ δεν είχε φοβερές ιδέες στο παιχνίδι του κι όσο περνούσε η ώρα... πελάγωνε. Οι χώροι που άφησε στο μισό γήπεδο έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ψάξει και δεύτερο γκολ στην κόντρα, το οποίο δεν ήρθε, αλλά μικρό το κακό για τον «Δικέφαλο», που την Κυριακή πάει στο ΟΑΚΑ με τον αέρα του πρωτοπόρου. Στην Τούμπα, πάντως, όλοι περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση Ιβάν Σαββίδη. Η δανειακή σύμβαση για να βάλει τα 2 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ είναι έτοιμη κι όπως λένε οι δύο πλευρές απομένουν οι υπογραφές, ωστόσο η πλευρά του ομογενούς επιχειρηματία έθεσε έναν επιπλέον όρο για να προχωρήσει και στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου. Ζήτησε από τον Ερασιτέχνη να παραιτηθεί από το νόμιμο ποσοστό του για τη χρήση του σήματος και της Τούμπας και να εισπράττει 500.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Α.Σ. δεν είναι (εντελώς) αρνητικός και το συζητά, με ένα μεγαλύτερο, ωστόσο, ποσό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΛΕΪ ΟΦ
  • 1. ΠΑΟK 7
  • 2. AEK 6
  • 3. ΠΑΟ 5
  • 4. Ατρόμητος 2
ΕΠΟΜΕΝΑ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/5/2012)
5μ.μ.: Ατρόμητος -ΑΕΚ 7.15 μ.μ.: ΠAO - ΠΑΟΚ
Ο Ζ. ΦΕΡΕΪΡΑ ΕΙΔΕ... ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ
«Πιο δίκαιη η ισοπαλία»
Εκτός... πλέι οφ βγήκε ξανά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που είδε και πάλι... άλλον αγώνα: «Δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Υπολείπονται ακόμη τρεις αγώνες. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, άρα έχουμε ελπίδες», υποστήριξε, την ώρα που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, εστίασε στον... επαναληπτικό της Κυριακής με τον ΠΑΟ, λέγοντας « ο Παναθηναϊκός είναι λιοντάρι που κοιμάται».
Ο Λάζαρ τόνισε πως «πρέπει να επιδείξουμε την ίδια σοβαρότητα και στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ», ενώ ο Χριστοδουλόπουλος διέγνωσε ότι «δεν μπήκαμε με πνεύμα νικητή στα πλέι οφ. Το μόνο παρήγορο είναι ότι έχουμε άλλα τρία ματς και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Μας λείπει η συγκέντρωση και το κίνητρο».
Γ. ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ
ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr/ethnosport
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com