Σάτα: "Ο Μπόατενγκ τραυματίζεται επειδή ... σεξ"!


Σάτα: "Ο Μπόατενγκ τραυματίζεται επειδή κάνουμε πολύ σεξ"!

Στη συχνή... σεξουαλική επαφή της με τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ απέδωσε η Μελίσα Σάτα τους τραυματισμούς του Γκανέζου άσου της Μίλαν. Διαβάστε τις "πικάντικες" δηλώσεις της.
Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ τραυματίστηκε στο μηρό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την Ίντερ (ήττα με 1-0 για τους "ροσονέρι") και θα απουσιάσει από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ιταλίας, σύμφωνα όμως με τη Μελίσα Σάτα δεν ήταν το ποδόσφαιρο αυτό που τον έβγαλε νοκ-άουτ αλλά η... ίδια.
 Σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό περιοδικό, η πρώην σύντροφος του Βιέρι και νυν του Μπόατενγκ υποστήριξε ότι το πολύ σεξ με τον Γκανέζο προκάλεσε τον τραυματισμό του παίκτη.
"Ο λόγος που είναι συνέχεια τραυματίας είναι επειδή κάνουμε σεξ 7-10 φορές την εβδομάδα", τόνισε η 25χρονη Ιταλίδα μοντέλο και παρουσιάστρια στο "Vanity Fair", σπεύδοντας μάλιστα να συμπληρώσει:
 "Σιχαίνομαι τα προκαταρκτικά, θέλω να πηγαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η αγαπημένη μου θέση είναι να βρίσκομαι εγώ από πάνω ώστε να έχω τον έλεγχο".
 Να σημειωθεί ότι ο Μπόατενγκ αναμένεται να χάσει τα επόμενα οκτώ παιχνίδια της Μίλαν (αρχής γενομένης από το αποψινό με τη Νοβάρα, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Serie A), μεταξύ των οποίων και το πρώτο ματς με την Άρσεναλ για τους "16" του Champions League.
 Εκτός αν η Μελίσα Σάτα έχει 100% δίκιο σε αυτά που υποστήριξε και η αποθεραπεία του Μπόατενγκ πάρει λίγο περισσότερο...

Η Μελίσα Σάτα μέσα από φωτογραφίες




πηγή: http://www.sport24.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com