"Είμαστε έτοιμοι για τους Ρώσους - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1 - Panseraikos

Φιλική ιστοσελίδα: www.panseraikos.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

"Είμαστε έτοιμοι για τους Ρώσους

O διεθνής επιθετικός της Σέλτικ, Γιώργος Σαμαράς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και στάθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στη Ρωσία.........................
Αρχικά, ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για τον «τελικό» κόντρα στην Ρωσία: 
«Όλη ομάδα και όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Έχουμε τις πιθανότητες μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Στα μεγάλα ματς έχουμε δείξει χαρακτήρα και είναι πολλά αυτά τα ματς τα τελευταία χρόνια».
Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στους Ρώσους, τόνισε: 
«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε. Να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Να κρατήσουμε το μηδέν, κάτι το οποίο δεν καταφέραμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα με οργανωμένες επιθέσεις να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ». 
Και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο ματς. Οι Ρώσοι έχουν την ποιότητα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς όμως είμαστε μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». 
Τέλος, για το κλίμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» απάντησε: «Η αυτοπεποίθηση είναι πάντα ίδια και το κλίμα εξαιρετικό. Η πίστη που έχουμε στους εαυτούς μας είναι εξαιρετική, όπως και η πίστη που έχουμε στην ομάδα. Το κλίμα βοηθάει στα αποτελέσματα». 
πηγη: http://www.gkourou.com >>> pamesports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 3