η Ολλανδία σπίτι της!


Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα της, η Πορτογαλία επικράτησε 2-1 της Ολλανδίας και πέρασε στου «8» του Euro, εκεί όπου θα συναντήσει την Τσεχία, την Πέμπτη. Απογοήτευσαν οι «οράνιε» που αποχαιρέτησαν την διοργάνωση με τρεις ήττες! 
Η Ολλανδία προηγήθηκε με τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για την Πορτογαλία και της χάρισε την νίκη-πρόκριση.

Ο άσος της Ρεάλ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στην διοργάνωση, αφού εκτός από τα δύο τέρματα που πέτυχε, είχε και δύο δοκάρια, ενώ έγινε ο 7ος παίκτης που σκοράρει σε 3 διοργάνωση του Euro.
Απ' την άλλη, η Ολλανδία, που στην αρχή ήταν μέσα σε ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το Euro, γυρίζει σπίτι της με... κατεβασμένο το κεφάλι.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ραούλ Μεϊρέλες (72' Κουστόντιο), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί (87' Ρολάντο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (64' Νέλσον Ολιβέιρα).
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Φλααρ, Ματάισεν, Βίλεμς (67' Αφελάι), Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Φαν ντερ Φααρτ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι, Χούντελααρ.
Η βαθμολογία του Β’ ομίλου 
Γερμανία 9 (5-2) 
Πορτογαλία 6 (5-4) 
Δανία 3 (4-5) 
Ολλανδία 0 (2-5) 
ΠΗΓΗ: http://gr.news.yahoo.com
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com