Ρεσιτάλ...Σάντος


Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου και απαντώντας σε ερώτηση βρετανού δημοσιογράφου «αν η Ελλάδα έπαιξε για να αποδείξει στην Μέρκελ ότι κάνει λάθος που λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να διατηρηθούν σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο», ήταν αποστομωτικός αφού δήλωσε: 
«Όχι, παίξαμε γιατί μας εμπνέει η ιστορία της χώρας που γέννησε την δημοκρατία και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες αξίες που σήμερα απολαμβάνει όλος ο κόσμος. Για αυτό παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό. Κανείς δεν μπορεί να ΜΑΣ κάνει μαθήματα…» απαντώντας ως Έλληνας.
Μάλιστα, την ώρα που βρετανός ξεκίνησε να κάνει την ερώτηση, έσπευσαν άνθρωποι της διοργάνωσης να τον σταματήσουν πριν ολοκληρώσει την πολιτικού περιεχομένου ερώτηση, αλλά ο Σάντος με διαδοχικά νοήματα τούς ζήτησε να αφήσουν τον δημοσιογράφο να ολοκληρώσει.

 Για τη νίκη επί της Ρωσίας: «Είμαστε πανευτυχείς που καταφέραμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που λόγω τραυματισμού δεν είναι μαζί μας. Είναι μία μεγάλη πρόκριση, αποτέλεσμα της δουλειάς των παικτών μου στο γήπεδο.
 Ο Θεός ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε να φτάσουμε στα προημιτελικά.
Ήταν θέμα συγκέντρωσης, η οποία μας έλειψε στα δύο πρώτα ματς, είχαμε ξεκάθαρο πλάνο και το εφαρμόσαμε. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τις αρετές του και να σκοράρει.
Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και κάτι παραπάνω. Τους είπα πως τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο χαρακτήρας της ομάδας βγαίνει πάντα στην επιφάνεια στα κρίσιμα παιχνίδια».
Για τη διαιτησία: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για τους διαιτητές. Ό,τι ήταν να πω, το είπα μετά το πρώτο ματς. Δεν θέλω να συνεχίσω», ανέφερε.
Για το κενό του Καραγκούνη, που χάνει τον προημιτελικό: «Είμαι προπονητής και καλούμαι να βρω τον καλύτερο αντικαταστάτη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στα προημιτελικά».
Για το παιχνίδι των προημιτελικών: «Θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να προετοιμαστούμε για τα προημιτελικά.
Επειδή κερδίσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ούτε ήμασταν οι χειρότεροι επειδή χάσαμε το προηγούμενο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι».

ΠΗΓΗ: http://www.pro.com.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com