EURO U19: Ελλάδα-Αγγλία για μια θέση στον τελικό


Έτοιμη να κάνει το άλμα προς τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι η Εθνική Νέων. Σήμερα (16.45 Eurosport 2) αντιμετωπίζει την Αγγλία στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και αν πάρει την πρόκριση θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό απέναντι σε Ισπανία ή Γαλλία, οι οποίες αναμετρώνται λίγο...
...αργότερα (20.00 Eurosport) στον άλλο ημιτελικό. Σημαντική απώλεια ο Χάρης Μαυρίας, που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ματς με την Πορτογαλία και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι.

 Μια αμφίρροπη αναμέτρηση περιμένει ο Κώστας Τσάνας, σχολιάζοντας τον ημιτελικό της Ελλάδας με την Αγγλία στο Euro Κ19. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αφού εξέφρασε τον σεβασμό του στον προσεχή αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση στον τελικό. «Η θέληση και το πάθος θα κρίνει τον νικητή», εκτίμησε ο Νόελ Μπλέικ, προπονητής των «τριών λιονταριών».
Αναλυτικά δήλωσε ο Κώστας Τσάνας στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Περιττό να πω πως είμαστε όλοι πανευτυχείς με την πρόκρισή μας στα ημιτελικά. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βρισκόμαστε σήμερα εδώ και το γεγονός ότι οι κόποι μας ανταμείβονται μάς γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά, οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί της Πορτογαλίας, ένα από τα φαβορί του τουρνουά, έχουν προ πολλού σταματήσει. Το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον εστιάζουμε στον κρίσιμο ημιτελικό με την Αγγλία. Πρόκειται για μία υπολογίσιμη αντίπαλο και την σεβόμαστε. Όμως, όπως έχω ήδη τονίσει, εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας απόδοση και όχι σε αυτήν του αντιπάλου».
«Ένας ημιτελικός διαφέρει κατά πολύ από τους αγώνες της φάσης των ομίλων. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα είναι επιφυλακτικές στο παιχνίδι τους και πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Σίγουρα, η απουσία του Μαυρία είναι σημαντική, καθώς είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς, η ομάδα απαρτίζεται από πολλούς αξιόλογους και ικανούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε» πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
ΠΗΓΗ: http://www.goalpost.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com