Άνοδος για Καβάλα, Βόλο και Ηρακλή - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

World Cup ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Άνοδος για Καβάλα, Βόλο και Ηρακλή

Το Δ.Σ. της Football League ανακοίνωσε ότι προχωρά στην τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος και εντάσσει σε αυτό τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:
«Σε εκτέλεση τής από 12/9/2012 απόφασης της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ενέταξε τις ομάδες Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την προκήρυξη πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβαστούν στη Σούπερ Λίγκα τέσσερις ΠΑΕ.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/9/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/9/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν -διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας. Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μορφή που απέδωσε στον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο ως πρόεδρο της Football League, αλλά και ως άνθρωπο».
Πηγή: http://www.neolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2