Φιλικό με Ιρλανδία - Αποστολή


 Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει καλέσει τους Καραγκούνη και Καστουράνη, αλλά για πρώτη φορά τον γκολκίπερ Περιστερίδη του Πανιωνίου, τον Μανωλά του Ολυμπιακού, τον Ταχτσίδη της Ρόμα και τον Σταφυλίδη του ΠΑΟΚ. ΟΙ διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού θα ενσωματωθούν αύριο στην αποστολή, με στάση του τσάρτερ στην Κέρκυρα.
Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Σάντος…
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ Καρνέζης (ΠΑΟ), Περιστερίδης (Πανιώνιος)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τοροσίδης (ΟΣΦΠ), Βύντρα (ΠΑΟ), Κ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (ΟΣΦΠ), Σπυρόπουλος (ΠΑΟ), Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (ΟΣΦΠ),

ΜΕΣΟΙ: Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Μανιάτης (ΟΣΦΠ), Δημούτσος (Ατρόμητος), Κονέ (Μπολόνια), Ταχτσίδης (Ρόμα), Νίνης (Πάρμα), Σαμαράς, Φορτούνης (Καϊζερσλάουερν)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (ΟΣΦΠ), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τονίσει σχετικά πριν από λίγες ημέρες: «Το ματς με την Ιρλανδία είναι αρκετά μακριά από το επόμενο επίσημο παιχνίδι που θα δώσουμε τον Μάρτιο. Γι' αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να δω κάποια πράγματα από νέους ποδοσφαιριστές. Οταν παίζεις με την εθνική, οποιοσδήποτε αγώνας, επίσημος ή φιλικός, είναι σημαντικός. Θα αναλύσουμε κάποια δεδομένα και θα δούμε πώς θα ανταποκριθούν κάποιοι παίκτες. Ο Ταχτσίδης θα παίξει, όπως και ο Αθανασιάδης, τουλάχιστον για 45'. Ο Καρνέζης είναι βασικός τερματοφύλακας της ομαδας. Ηθελα να δω και ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, τον Περιστερίδη. Θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για τον Μάρτιο, σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτος τερματοφύλακας. Οσον αφορά στο γεγονός ότι δεν κάλεσα τους Κατσουράνη και Καραγκούνη, είναι βασικοί παίκτες μας και αυτό δεν αλλάζει. Προτίμησα γι' αυτό το φιλικό να δοκιμάσω άλλους παίκτες».
Πηγή:http://www.skai.gr
Ο κ. Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε ανάκληση της πρόσκλησης του ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά για τον φιλικό αγώνα με την Ιρλανδία (14-11-2012, 21:45 Ελλάδας, Δουβλίνο) και συμπεριέλαβε στην αποστολή τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα. Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο "Vouliagmenis Suites" και σε αυτή θα ενσωματωθεί αργά το βράδυ ο Γιώργος Σαμαράς.
Πηγή: http://www.epo.gr
Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 14/11/2012 στο Δουβλίνο στις 9:45 μ.μ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από κανάλι MEGA.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com