ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 11/11/2012


8η Αγων. - Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 - 15:00 h
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
0 1
Τους τρείς βαθμούς της νίκης πήρε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ από τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ με 0-1 και γκολ τουΣτέφανου Καπία, στον αγώνα που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών.
Ο Εθνικός Γαζώρου δεν ξεκίνησε καλά αφήνοντας τον Πανσερραϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η καλή άμυνα όμως του Εθνικού Γαζώρου δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να απειλήσουν την εστία του Αποστολίδη. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό ήρθε στο 15ο λεπτό όταν ο Μπανγκουρά έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κουκόλη και ο διαιτητής της αναμέτρηση έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ράνιτς εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο
Αποστολίδης απέκρουσε, κρατώντας το 0-0. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Εθνικό Γαζώρου ήρθε στο 30΄ όταν ο Κοσμίδης σέντραρε στον Ναλμπάντη αλλά ο δεύτερος έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη. Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από λάθος του Κουτζαβασίλη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα πόδια του Μπεκιάρη αυτός έδωσε στον Αλεξάντροβιτς και με την σειρά του στον Κοσμίδη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ο Εθνικός Γαζώρου μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε τον Πανσερραϊκό, ανεβάζοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στα πρώτα λεπτά, μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Αλεξάντροβιτς, όταν στο 6ο λεπτό βρέθηκε μόνος του μπροστά από τον Κουτζαβασίλη, όμως το σουτ του δεν ήταν καθόλου καλό και έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Ο Εθνικός Γαζώρου θα ανοίξει το σκορ στο 69΄όταν ο Καπίας θα εκτελέσει φάουλ από τον άξονα της εστίας του Κουτζαβασίλη και θα στείλει την μπάλα απευθείας στα δίχτυα. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε, και έτσι ο Εθνικός Γαζώρου πήρε την νίκη και τους 3εις βαθμους.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: (Παναγιώτης Διλμπέρης) Αποστολίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (Γκόγκας 74΄), Αλεξάντροβιτς (Καρυπίδης 86΄), Κουκόλης, Καπίας, Κοσμίδης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Νύρλας, Σαββίδης (Μουσικάκης 76΄)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Μιχάλης Γρηγορίου) Τοντόροφ, Μπανγκουρά, Ράνιτς (Γκουγκουλιάς 54΄), Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Κουτζαβασίλης, Μπονέρης (Καψάλης 71΄), Μπριλάκης (Γιαννόπουλος 83΄), Καρακώστας, Σιάκκας
Κίτρινες Κάρτες: Κωνσταντινίδης,  Αλεξάντροβιτς, Νύρλας, Μπονέρης, Τοντόροφ, Σαββίδης
Κόκκινες Κάρτες: Καψάλης (90+)
Πηγή: http://www.ethnikosgazwrou.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com