Οι 10 παίκτες-αποκάλυψη της σεζόν


Η κρίση στην Ελλάδα ανάγκασε τις ομάδες να στραφούν σε οικονομικές λύσεις για την ενίσχυσή τους. Το gazzetta σας παρουσιάζει τις 10... αποκαλύψεις του πρώτου γύρου.
Σταματής
Ο νεαρός επιθετικός είναι μακράν ο πιο αποδοτικός παίκτης της ΑΕΚ, και μπορεί να χαρακτηριστεί η «χρυσή αλλαγή» του πρωταθλήματος. Ο 19χρονος έχει μόνο 5 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή και στα 100 λεπτά συμμετοχής του έχει καταφέρει να πετύχει 3 γκολ και να ναι μαζί με τον Φούντα ο πρώτος

σκόρερ του Δικέφαλου. Μάλιστα τα τέρματα του συνοδεύονται και με βαθμούς, αφού σκόραρε στο 4-0 στην Βέροια, έκανε το 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ και άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο.
Ολαϊτάν
Από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην κατηγορία, ειδικά από της «μικρές» ομάδες και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Το μόνο που του μένει είναι να γίνει λίγο πιο σταθερός στην απόδοσή του και τότε θα μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στην καριέρα του. Θέλει πάντως να προσέξει και να δουλέψει, αφού το ταλέντο δεν αρκεί, προκειμένου να μην έχει την τύχη του Καστίγιο.
Ζουμπουλάκης
Ο νεαρός αμυντικός πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα της Κέρκυρας βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον Μάντζιο. Μάλιστα, αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς είναι δεδομένο πως άμεσα θα σκάσει πρόταση από μεγάλη ομάδα, είτε εντός είτε εκτός συνόρων.
Μανωλάς
Ήρθε στον Ολυμπιακό ως άλλη μία εναλλακτική, πίσω από τους Κοντρέρας, Σιόβα και σε... κόντρα με τον Παπάζογλου για την τρίτη θέση. Όμως ο νεαρός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και με τις πολύ καλές του εμφανίσεις κατάφερε να καθιερωθεί στην εντεκάδα, εκτοπίζοντας στον πάγκο τον Χιλιανό που ήρθε ως αντι-Μέλμπεργκ.
Περογαμβράκης
Ο επιθετικός του ΟΦΗ ήρθε το καλοκαίρι ως ρεζέρβα, μετά από μία πολύ καλή σεζόν στην 3η Εθνική με την φανέλα του Ρούβα. Ταυτόχρονα ο ποδοσφαιριστής είχε να ολοκληρώσει την θητεία του στον στρατό και έτσι δεν μπόρεσε να μπει δυνατά στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η συνέχεια όμως ήταν... μαγική, καθώς λίγες μέρες αφού πήρε το χαρτί της απόλυσής του το γιόρτασε με γκολ κόντρα στον Πανθρακικό, το οποίο χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους Κρητικούς. Από τότε έχει καθιερωθεί, αντικαθιστώντας ισάξια τον τραυματία Σίσιτς, με τον Αναστόπουλο να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση.
Μαυρίας
Από τους λίγους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν... διασωθεί και όπως φαίνεται δύσκολα θα μείνει για πολύ ακόμα στην χώρα μας. Ο ταλαντούχος εξτρέμ των πρασίνων έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων του εξωτερικού και αναμένεται να δώσει βαθιά ανάσα στα ταμία του Παναθηναϊκού, είτε άμεσα, είτε το καλοκαίρι.  
Παπαδόπουλος
Δεύτερη καριέρα φαίνεται να κάνει ο Παπαδόπουλος, που αναγεννήθηκε στον Πανθρακικό, τον οποίο έχει πάρει από το χέρι και τον οδηγεί σε μία εξαιρετική πορεία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή και μπορεί πλέων να κοιτάει και πιο ψηλά. Ο έμπειρος επιθετικός που πέρσι πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Λεβαδειακό είναι από τους πιο αξιόλογους παίκτες στην σεζόν, δικαιώνοντας έτσι όσους τον εμπιστεύτηκαν.
Αραβίδης
Ο νεαρός επιθετικός έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία του Πανιωνίου, αφήνοντας στον πάγκο τόσο τον πολύπειρο Καμπάνταη και τον ταλαντούχο Διαμαντάκο. Ότι λοιπόν δεν κατάφερε να κάνει πέρσι στην Δόξα Δράμας το έκανε στον Ιστορικό και πλέων είναι από τα πιο καυτά ονόματα στην Ελληνική αγορά.
Κάτσε
Λίρα εκατό φαίνεται πως βρήκε ο Δώνης στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κάτσε στην επιστροφή του από την Επανομή όπου έπαιζε πέρσι δανικός μπήκε με φόρα και με την απόδοσή του κατάφερε να πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του. Ο 19χρονος μέσος από την Αλβανία δείχνει πως μπορεί να σε μεγάλο θησαυρό για την ομάδα του, αφού έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. 
Ντε Βισέντι
Ο Αργεντίνος πραγματοποιεί μία φανταστική σεζόν, με απόλυτο... χάι λάιτ το τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο αναμένεται να μείνει στην ιστορία. Οι πράσινοι μάλιστα φαίνεται πως «θαμπώθηκαν» και παρά την άσχημη οικονομική τους κατάσταση προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους.
* Σε αλφαβητική σειρά ανάλογα με την ομάδα που αγωνίζονται οι παίκτες. 
Πηγή: Αχιλλέας Τσιμπογιάννης  Από  http://www.gazzetta.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com