ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2 - 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ


 45΄Ημίχρονο
42΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους και έκανε το σουτ αλλά ο Κηπουρός έδιωξε δύσκολα.
38΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τοροσίδης γύρισε για τον Φουστέρ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Κηπουρού.
2ο γκολ που δέχεται φέτος στο γήπεδο του ο Ολυμπιακός.
37΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ωραίο μακρινό σουτ του Ουντότζι, ο Κάρολ αιφνιδιάζεται και βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.
32΄Κίτρινη κάρτα στον Μιρτσέτα.

22΄Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Ντόε στη θέση του Δέντσα.
22΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από την πάσα του Ιμπαγάσα ο Μήτρογλου έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κηπουρού.
Πρώτο φετινό γκολ του Βασίλη Τοροσίδη.
19΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Από την σέντρα του Χολέμπας ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
17΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Φουστέρ αλλά ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κηπουρού.
8΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από την σέντρα του Αμπντούν η μπάλα έφτασε στον Φουστέρ ο οποίος σουτάρει δυνατά αλλά ο Κηπουρός έσωσε δύσκολα με τα πόδια την ομάδα του.
6΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Αμπντούν ευστοχεί και ανοίγει το σκορ.
5΄Κίτρινη κάρτα στον Δέντσα.
5΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Ιμπαγάσα ανατράπηκε από τον Δέντσα μέσα στην περιοχή και ο Δημητρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Φουστέρ, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Αμπντούν
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Κάλαϊτζιτς, Δέντσας, Ουντότζι, Μιρτσέτα, Ουκάρ, Γκονζάλες, Παληγεώργος
Πηγή: http://www.newsit.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com