Πανσερραϊκός: Ενδιαφέρον από Βούλγαρο επιχειρηματία


Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Πανσερραϊκός και αναζητά λύσεις για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της ΠΑΕ, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν προτάσεις.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σερρών πρόταση για την αγορά του Πανσερραϊκού έχει καταθέσει στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη ο Βούλγαρος επιχειρηματίας, Κόκο Ντίνεφ. Ο 43χρονος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα σύνορα του Προμαχώνα, Ελλάδας-Βουλγαρίας και
αφετέρου τον Ιούλιο του 2012 δημοσίευμα από την Βουλγαρία τον είχε φέρει... προ των πυλών του Πανσερραϊκού, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για μια χορηγία.
Ο Ντίνεφ όμως φαίνεται πως επανέρχεται με νέα πρόταση, δίνοντας μάλιστα διορία στην οικογένεια Θεοδωρίδη να απαντήσει. Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στη χώρα του, έχοντας διατελέσει μεγαλομέτοχος στις Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και Βίρεν Σαντάνσκι, ενώ είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων, κέντρων διασκέδασης και καζίνο.
Πάντως, από την οικογένεια Θεοδωρίδη δεν επιβεβαιώνουν τις επαφές, τονίζοντας πως τους απασχολεί η κατάσταση υγείας του Πέτρου Θεοδωρίδη και η ταχεία ανάρρωσή του.
Πηγή: http://www.onsports.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com