ΑΝΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ


Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ και με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει το χαμό του μεγάλου της ηγέτη Πέτρου   Θεοδωρίδη (4/4/2013).
Η κηδεία θα γίνει αύριο 5 Απριλίου   και ώρα 11.00π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης και ο ενταφιασμός στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου .
Παράκληση της οικογένειας να μην κατατεθούν στεφάνια και λουλούδια .
Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ότι μπορεί υπέρ του συσσιτίου του Ιερού Ναού     Αγίου Χαραλάμπους .
Πηγή: http://www.paepanserraikos.gr

Γεννήθηκε το 1947 στη Θεσσαλονίκη.

Απεβίωσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Πέτρος Θεοδωρίδης, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού είχε εισαχθεί στην Εντατική Μονάδα του Διαβαλκανικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης. εδώ και 1,5 μήνα περίπου λόγω προβλημάτων στο αναπνευστικό.
Τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί από την Τρίτη δεν αφήναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους θεράποντες ιατρούς, με τον Πέτρο Θεοδωρίδη να χάνει τελικά τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 65 ετών.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σε μηχανική υποστήριξη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Θεοδωρίδης διετέλεσε για 18 χρόνια πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και δύο χρόνια διευθύνων σύμβουλος του "Γηραιού", ενώ ήταν αντιπρόεδρος στην ΕΠΑΕ για πάνω από 10 χρόνια και για λίγους μήνες πρόεδρός της.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Football League και Football League 2, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη τους για την απώλειά του.
"Ο Πρόεδρος,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι  της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί  θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια.
Η Διοργανώτρια αποφάσισε  σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή,  οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια  στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής  και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά", αναφέρει η ανακοίνωση.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσε και η Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια των Σερρών θερμά συλλυπητήρια.
Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο.  Η Super League θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του".
Πηγή: http://www.sport24.gr


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com