ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εξελίξεις (29 Μαίου 2013)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του έχουν αναλάβει δράση σε όλα τα επίπεδα και διαρκώς ετοιμάζουν την ΑΕΚ της νέας περιόδου, ενώ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το θέμα της κατασκευής του γηπέδου.
Η εποχή Μελισσανίδη δεν έχει αρχίσει επίσημα στην ΑΕΚ, όμως, ο «Τίγρης» φροντίζει για όλα πλέον στον «δικέφαλο» και δεν αφήνει τίποτα
στην τύχη. Το θέμα του γηπέδου όπως έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές είναι αυτό που βρίσκεται σε
απόλυτη προτεραιότητα και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να το προχωρήσει τάχιστα.
Μέχρι όμως να κατασκευαστεί το γήπεδο του «δικεφάλου» στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Ελληνικού. Ο Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή να διαμορφωθεί αυτό στα χρώματα της Ένωσης αλλά και να μπουν λυόμενες εξέδρες για να αυξηθεί η χωρητικότητά του και να μπορεί να το χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ χωρίς προβλήματα.
Από εκεί και πέρα, σημασία για τον «τίγρη» έχουν και οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στις οποίες θα στηρίξει το ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου και Αλεξίου, με τους οποίους έχει καθημερινή επαφή έτσι ώστε να «κλείσει» το ψηφοδέλτιο και να είναι πανίσχυροι οι δυο άνδρες στις αρχαιρεσίες που θα λάβουν χώρα.
Τέλος, σημαντικό είναι και το θέμα της ομάδας, αυτής καθαυτής. Το τεχνικό τιμ έχει συμφωνηθεί κι αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι το θέμα του ρόστερ. Ήδη στην ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν οι Τσουμάγκας, Ανάκογλου και Τσουκαλάς ενώ επαφές αναμένεται να γίνουν με τους Κουτρουμπή, Κ. Βλάχο, Αρκούδα, Καραλή, Παυλή, Καλογέρη, Τσίτα και Μητρόπουλο.
Όταν ξεκαθαρίσει το ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι, οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας θα προχωρήσουν και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Βούρας και Γεωργέας έχουν ήδη «κλείσει» στην ΑΕΚ ενώ υπάρχει φημολογία για προτάσεις στους Τσιρίλο και Μπούρμπο έτσι ώστε να επιστρέψουν στον «δικέφαλο».
Πηγή: http://www.onsports.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com